| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rezultati Serie A 2005/2006 u Sport forumu; Parovi u iščekivanju 12 kola, koje nudi 2 uzbudljive utakmice, JUVE ide u Rim na teško gostovanje kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 512
![]() | Parovi u iščekivanju 12 kola, koje nudi 2 uzbudljive utakmice, JUVE ide u Rim na teško gostovanje kod procvjetale ROME, dok MILAN ide u Firenze kod največeg iznenađenja Serie A ove godine! 12 KOLO: SUBOTA 19.11.2005. Udinese-Messina ROMA-JUVENTUS NEDJELJA 20.11.2005. Chievo-Ascoli FIORENTINA-MILAN Lecce-Siena Livorno-Empoli Reggina-Cagliari Sampdoria-Lazio Treviso-Palermo Inter-Parma
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
sa koje planete si ti pao : | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | E ljudi moj, protiv Milana se nemojte kladiti, pogotovo sad kad ima 8 pobjeda za redom i lovi Juvetov rekord od 9 pobjeda za redom....... Jednostavno Milan u ovom trenurku igra najbolji nogomet u Serie A!!
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
| | |
| | #19 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
), Chelsea je popušila od Manchestera i zeznila me jer sam se kladio da će Chelsea pobijedit.... Ti stvarno nisi svoj danas
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 07-11-05 u 15:14. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() | Citat:
![]() A danas nije svoj!!
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 20052006, rezultati, serie |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

:

), Chelsea je popušila od Manchestera i zeznila me jer sam se kladio da će Chelsea pobijedit.... Ti stvarno nisi svoj danas