Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Rijeka ---> srpska kolonija?????? u Sport forumu; " Riječki fudbalski prvoligaš u svojim redovima ima najveću srpsku koloniju u hrvatskoj. Dragan Žilić,Dušan Kerkez, Igor Novaković, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-02-06, 08:33   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,602
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Talking Rijeka ---> srpska kolonija??????

"
Riječki fudbalski prvoligaš u svojim redovima ima najveću srpsku koloniju u
hrvatskoj. Dragan Žilić,Dušan Kerkez, Igor Novaković,
Dragan Tadić. Uz njih su tu i trener Dragan Skočić i sportski direktor
Marinko Koljanin te pomoćni trener Damir Desnica.Započeti su pregovori
sa Radomirom Đalovićem ali on preferira Crvenu Zvezdu tako da je to
neizvesno. Nakon 15 mračnih godina riječki prvoligaš se vraća svojim
korenima a to njihovi navijači cene te su im tribine večinom popunjene. Na
pripremnoj utakmici je viđena i srpska zastava među navijačima. "

http://www2.serbiancafe.com/lat/disk...7408050.html?7
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 08:54   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,347
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Rijeka ---> srpska kolonija??????

istina je, rijeka je hrvatski grad ali ujedno prepun srbadije, ko i cijela hrvatska
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 08:59   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,602
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Nejde bezveze ona pjesma..." šugava rijeko smrdljivi grade pobit ču pola tvoje armade, smrdljiva Rijeko puna si srba ne brini rijeko ima još vrba..."
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 09:44   #4 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,516
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

žile-srpče
kerkez-bosanski srbin
novaković-iz karlovca
skočić,desnica-srbi možeš mislit-onda su ove balube iz dinama svi do jednog rođeni zagorci)btw desnica niti nije pomoćni trener
tadić-nije iz rijeke,al je prošao sve nogometne uzraste u nk rijeci,čak nekad bio i na širem popisu kandidata za HR repku...
za koljanina ne znam...a šta se tiče toga da je viđena srpska zastava na kantridi..znam da je nije bilo,i ako ikad bude ja prestajem bit pripadnik armade i prestajem pratit rijeku na kantridi i gostovanjima
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 10:18   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

ne znam da li su gluplji srbi s ovakvim ispadima ili hrvati koji ovo ozbiljno shvate...

Jedino je Zilic srpske nacionalnosti u Rijeci, a i da ih ima 5 pa sta?

i nije zilic prvi srbin u hrv ligi, ali eto, nekako se svi hvataju da spuste rijeku jer se usudila biti u vrhu...

gluposti..

Citat:
Pravi autor: Alfa
Nejde bezveze ona pjesma..." šugava rijeko smrdljivi grade pobit ču pola tvoje armade, smrdljiva Rijeko puna si srba ne brini rijeko ima još vrba..."
ide.. vjeruj mi, ima puno vise srba u zagrebu nego u rijeci.

sto se tice armade, nece se nikad vidjet srpska zastava u publici, to je takva glupost da ne znam ko se sjetio toga.
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 10:47   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 29
Poruka: 49
roky se izdvaja iz mase

to samo pokazuje da je rijeka otvoreni i napredni grad
roky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 11:08   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-11-05
Poruka: 44
sasa16 se izdvaja iz mase

Pa i u rukometnom klubu Zagreb ove godine pa ima par srba pa niko ništa ne govori a možda ih kupe još.
sasa16 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 11:11   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,926
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: BoBo
ne znam da li su gluplji srbi s ovakvim ispadima ili hrvati koji ovo ozbiljno shvate...

Jedino je Zilic srpske nacionalnosti u Rijeci, a i da ih ima 5 pa sta?

i nije zilic prvi srbin u hrv ligi, ali eto, nekako se svi hvataju da spuste rijeku jer se usudila biti u vrhu...

gluposti..

ide.. vjeruj mi, ima puno vise srba u zagrebu nego u rijeci.

sto se tice armade, nece se nikad vidjet srpska zastava u publici, to je takva glupost da ne znam ko se sjetio toga.
Tako je
slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 12:09   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-01-06
Poruka: 47
boydo se izdvaja iz mase

biznis i novci su u pitanju, ko JOS GLEDA dali je NEKO SRBIN il' zivotinjskog porijekla.....
boydo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-06, 14:47   #10 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: BoBo

Složio bih se sa oba citata.

Doduše, ja ne navijam za Rijeku jer previše imam tuge i razočaranja u životu i nemam potrebu to uvećavat navijajući za klub koji nikad ništa nije osvojio i nikad ništa neće osvojit - ali eto, nisam iz Rijeke pa me nije briga. Ne bira čovjek gdje se rodi i koga voli, a svoj klub se voli. Tako je to.

Međutim, da kojim slučajem jesam navijač Rijeke moram priznat da mi ne bi bila po volji tolika koncentracija Srba u klubu, kao i spremnost da se kupi igrač Srbin iz Srbije. I nije nogomet samo biznis i lova, ima tu nečeg dubljeg i složenijeg. Ali, to važi sa svaki klub. Žalosno je jedino da je u NK Zagreb igrao Crnogorac (ili Srbin??) Đalović pa nikom ništa, u RK Zagreb igraju dva-tri Crnogorca (ili Srbina???) pa opet nikom ništa?
Zašto se sad pizdi po Rijeci a prije toga o istoj situaciji o zg-klubovima nitko ni zuc?

Na kraju - Armada nije moja omiljena navijačka skupina, ali 1.000.000 % sam uvjeren da Armada nikad nikad nikad ne bi digla srpsku zastavu, a budalu koja to napravi svi pravi članovi Armade poslali bi u tri pizde materine.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kolonija, rijeka, srpska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114