| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rijeka ---> srpska kolonija?????? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Alfa " Riječki fudbalski prvoligaš u svojim redovima ima najveću srpsku koloniju u hrvatskoj. Dragan Žilić,Duš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
ok, iz naslova se vidi kolko mrziš Rijeku, al mislim da dinamo, kaj se tiće hrvatstva, nema pravo kaj pričat!!!! kod Vas ko nije bosanac, taj je brazilac!!!!
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
to se sigurno neće dogoditi!!!!!!
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 123
![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Doduše, ja ne navijam za Rijeku jer previše imam tuge i razočaranja u životu i nemam potrebu to uvećavat navijajući za klub koji nikad ništa nije osvojio i nikad ništa neće osvojit - ali eto, nisam iz Rijeke pa me nije briga. Ne bira čovjek gdje se rodi i koga voli, a svoj klub se voli. Tako je to.Rijeka nikad nije ništa osvojila?Pa di ti živiš?Ko je osvojio kup prošle sezone?Nemoj pisat gluposti da rijeka nikad nije ništa osvojila. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
Jebote koji vam je qurac?? Ja mrzim rijeku??? To nigdje nisi mogao pročitati a niti zaključiti jer nemožeš!! A daj mi recite koji qurac odmah svi Dinamo spominjete??? Dinamo je bio i uvijek biti Hrvatski klub! U Dinamu bosanac??koji???? Ja sam samo napravio c/p nisam ja ovo napisao!! | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? ali si napiso "ne ide ona pjesma bezveze...." a koji kurac Dinamo? zato sto sve otrovne strelice i jeftina podbadanja dolaze uvijek od osoba povezanih sa dinamom... Citat:
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
Pusti srbe nek pišu kaj hoće!! Nema smisla njih komentirat, a sad gledat u kojem klubu igra više hrvata, to su gluposti!!
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Alfa, ja nekužim zašto si toliko zapeo za te Srbe u Rijeci?Pa ako ne igraju u tvom klubu tako da ti nemaš nikakve veze s time, a ko oni hoće angažirat Srbe to je njihov problem
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
Meni bi bilo draže da nemate niti jednog srbina u momčadi...ali brate mili da nemate srbina Žilića na golu nebi vi bili ovako visoko na ljestvici!! i daj shvatite više ja sam samo napravi c/p koji vam je qurac A šta se RK Zagreba tiče.....zato niti nemaju više podršku boysa!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolonija, rijeka, srpska |
« Mladi
|
120 Golova od Maradone »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:40.