| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rijeka ---> srpska kolonija?????? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: liverpool_fan Rijeka nikad nije ništa osvojila?Pa di ti živiš?Ko je osvojio kup prošle ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
(nap.p. - za one koji nisu skužili - ovo je bila ironija) | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
| |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-06
Poruka: 47
![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Ma oko cega polemisemo drugovi, ko da ce neko mene ili vas PITATI sta mislimo o tome, GLEDAJU SVI NORMALNO NOVAC i ko ce VISE ZARADITI, a bole njih sta ja mislim.....evo CITAM danas novine, pise "SRBI PUSTILI HRVATIM" utakmicu sad na RUKOMETNOm PRVENSTVU u Svajcarskoj......ma bole njih sto se mi nesto PALIMO, oni rade svoj posao... |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? A jebi ga - ako im je posao da igraju za publiku, onda bi trebali vodit računa koga dovode u klubove. E, sad, vode li oni računa o tome - pitanje je. Ali činjenica je da navijači mogu i moraju i trabju reagirat na stvari koje im u njihovim klubovima idu na živce. A hoće li uprava na to reagirat - to je druga stvar. Na navijaču je da kaže što misli o klubu kojeg voli, pa ako mu nije po volji šta igraju Srbi - ko mu to može zabranit. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 491
![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
a majket ti mile, nisam znao da ima toliko srba u Rijeci | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Nevjerojatno kako tema Hrvati i Srbi odmah raspištolji sve. Kao da je bitno tko je što i otkud je, bitno je kako se ponaša. Evo npr.Žilić je došao iz Srbije, u Rijeci Armada skandira ubi Srbina, čovjek normalan, ništa nije napravio al je svejedno dobio porciju. Poslije ispalo čovjek zna branit i gle čuda Armada više ne viče ubi Srbina. Mislim da sam s tim sve rekao. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
A čuješ... to će uvijek ostat osjetljiva tema. Mislim, može se raspravljat o tome je li bitno ili nije bitno tko je odakle odn. kako se tko ponaša, ali ostaje činjenica da je između Hrvatske i Srbije bilo to što je bilo. Evo, ja ću prvi priznat da bi mi bilo draže da za moj klub nastupa Francuz, Englez, Talijan, Nijemac, Šivcarac, Rus, Rumunj, Bugarin, Makendonac, Šveđanin nego Srbin. Ali to ne znači da sad Srbina treba zatuć. Samo, mislim da bi bilo poželjno kada se Srbi ne bi osjećali ugodno ovde kod nas. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolonija, rijeka, srpska |
« Mladi
|
120 Golova od Maradone »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.