Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Rijeka ---> srpska kolonija?????? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: liverpool_fan Rijeka nikad nije ništa osvojila?Pa di ti živiš?Ko je osvojio kup prošle ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-06, 14:15   #21 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Rijeka ---> srpska kolonija??????

Citat:
Pravi autor: liverpool_fan
Rijeka nikad nije ništa osvojila?Pa di ti živiš?Ko je osvojio kup prošle sezone?Nemoj pisat gluposti da rijeka nikad nije ništa osvojila.
Ah, da, zaboravih. U moru trofeja koji krase vitrine Rijeke smetnuo sam s uma taj kup. Pardon, primite moje najdublje isprike. Kako sam samo mogao zaboravit taj širom Europe i svijeta visoko cijenjen trofej. Pa i inače u svim europskih zemljama kup je oduvijek bio najvažniji - sa časnom iznimkom Engleske u kojoj je sve naopako, pa se tako kup ne cijeni.

(nap.p. - za one koji nisu skužili - ovo je bila ironija)
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-06, 14:22   #22 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,173
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: damfisk
Ah, da, zaboravih. U moru trofeja koji krase vitrine Rijeke smetnuo sam s uma taj kup. Pardon, primite moje najdublje isprike. Kako sam samo mogao zaboravit taj širom Europe i svijeta visoko cijenjen trofej. Pa i inače u svim europskih zemljama kup je oduvijek bio najvažniji - sa časnom iznimkom Engleske u kojoj je sve naopako, pa se tako kup ne cijeni.

(nap.p. - za one koji nisu skužili - ovo je bila ironija)
Šumi, šumi javore...
slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-06, 15:12   #23 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: slay
Šumi, šumi javore...
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 19:10   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-01-06
Poruka: 47
boydo se izdvaja iz mase

Ma oko cega polemisemo drugovi, ko da ce neko mene ili vas PITATI sta mislimo o tome, GLEDAJU SVI NORMALNO NOVAC i ko ce VISE ZARADITI, a bole njih sta ja mislim.....evo CITAM danas novine, pise "SRBI PUSTILI HRVATIM" utakmicu sad na RUKOMETNOm PRVENSTVU u Svajcarskoj......ma bole njih sto se mi nesto PALIMO, oni rade svoj posao...
boydo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 19:28   #25 (permalink)
doctor queñones

A jebi ga - ako im je posao da igraju za publiku, onda bi trebali vodit računa koga dovode u klubove. E, sad, vode li oni računa o tome - pitanje je. Ali činjenica je da navijači mogu i moraju i trabju reagirat na stvari koje im u njihovim klubovima idu na živce. A hoće li uprava na to reagirat - to je druga stvar. Na navijaču je da kaže što misli o klubu kojeg voli, pa ako mu nije po volji šta igraju Srbi - ko mu to može zabranit.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-06, 17:52   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-08-05
Poruka: 37
mariodj je zabranio reputaciju

Žalosno, za što smo se mi borili da srbadlija na igra "fudbal" po ljepoj našoj!

U boj, u boj za narod svoj!
Star 20-02-06, 09:56   #27 (permalink)
Piti i ljubiti

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 491
soul2soul se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Alfa
Nejde bezveze ona pjesma..." šugava rijeko smrdljivi grade pobit ču pola tvoje armade, smrdljiva Rijeko puna si srba ne brini rijeko ima još vrba..."

a majket ti mile, nisam znao da ima toliko srba u Rijeci
soul2soul je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 17:02   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Nevjerojatno kako tema Hrvati i Srbi odmah raspištolji sve.
Kao da je bitno tko je što i otkud je, bitno je kako se ponaša.
Evo npr.Žilić je došao iz Srbije, u Rijeci Armada skandira ubi Srbina, čovjek normalan, ništa nije napravio al je svejedno dobio porciju.
Poslije ispalo čovjek zna branit i gle čuda Armada više ne viče ubi Srbina.
Mislim da sam s tim sve rekao.
lucky_strike_08 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 17:09   #29 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Nevjerojatno kako tema Hrvati i Srbi odmah raspištolji sve.
Kao da je bitno tko je što i otkud je, bitno je kako se ponaša.
Evo npr.Žilić je došao iz Srbije, u Rijeci Armada skandira ubi Srbina, čovjek normalan, ništa nije napravio al je svejedno dobio porciju.
Poslije ispalo čovjek zna branit i gle čuda Armada više ne viče ubi Srbina.
Mislim da sam s tim sve rekao.

A čuješ... to će uvijek ostat osjetljiva tema. Mislim, može se raspravljat o tome je li bitno ili nije bitno tko je odakle odn. kako se tko ponaša, ali ostaje činjenica da je između Hrvatske i Srbije bilo to što je bilo. Evo, ja ću prvi priznat da bi mi bilo draže da za moj klub nastupa Francuz, Englez, Talijan, Nijemac, Šivcarac, Rus, Rumunj, Bugarin, Makendonac, Šveđanin nego Srbin. Ali to ne znači da sad Srbina treba zatuć. Samo, mislim da bi bilo poželjno kada se Srbi ne bi osjećali ugodno ovde kod nas.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 17:11   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 35
Poruka: 46
guri se izdvaja iz mase

Ljudi, zar jos treba da se raspravlja o ovakvim temama. Evropa ne poznaje granice, a rat vec je prosao. mislite o buducnosti
guri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kolonija, rijeka, srpska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114