Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Rijeka ---> srpska kolonija?????? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: guri Ljudi, zar jos treba da se raspravlja o ovakvim temama. Evropa ne poznaje granice, a rat ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-06, 17:17   #31 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Rijeka ---> srpska kolonija??????

Citat:
Pravi autor: guri
Ljudi, zar jos treba da se raspravlja o ovakvim temama. Evropa ne poznaje granice, a rat vec je prosao. mislite o buducnosti
Aha! Evo ga!

Treba. Treba raspravljat o ovim temama. Ne možeš zanemarit ono šta se dogodilo uz objašnjenje "gledajmo u budućnost". Nekima su te stvari bitne i trebaju bit bitne. Ne mora se živit u prošlosti, ali se prošlost ne mora ni zanemarivat ni zaboravljat.

Ali, ovo kreće u političke vode - neću o tome ovde raspravljat.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 10:50   #32 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Evo npr.Žilić je došao iz Srbije, u Rijeci Armada skandira ubi Srbina, čovjek normalan, ništa nije napravio al je svejedno dobio porciju.
Poslije ispalo čovjek zna branit i gle čuda Armada više ne viče ubi Srbina.
Mislim da sam s tim sve rekao.
nisi niš rekao jer očito nemaš pojma kako stvari stoje na relaciji armada-/uprava hnk/žilić/pa čak i ostatak navijača nk rijeke..dio navijača među narodom prozvanih radikali od početka su bili kontra dovođenja žileta,ali jebiga on je doveden,tu se više ništa ne može a on(žilić) je dobio svoju porciju zvižduka i na utakmici protiv hajduka(istina izgubili se u gomili).ali situacija između kna armada i ostalih je daleko od idilične, najbliže rečeno na snazi je status quo

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 12:06   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
fred se izdvaja iz mase

dovoljna mi je samo 1987 godina- finale kupa u beogradu
jednom srbi-uvek srbi
fred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 13:16   #34 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fred
dovoljna mi je samo 1987 godina- finale kupa u beogradu
jednom srbi-uvek srbi
znam na šta ciljaš,ali ne odgovaram na ovakve sitne provokacije

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 13:30   #35 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: wonderwall
znam na šta ciljaš,ali ne odgovaram na ovakve sitne provokacije

A na šta cilja? Evo, ja tada nisam pratio Rijeku pa ne znam. Neka me netko upućen prosvijetli.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 15:56   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

uopce ne kuzim cemu ta podbadanja vezanih za rijeku i srbe...

i otkuda to, srba ima svuda, ko i cigana, a u rijeci ako ih i ima nema ih nis vise nego u drugim gradovima. Ta provokacija mi je na razini one iz vrtica :"moj tata je jaci od tvog"...

idiotizam... odrastite...
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 16:22   #37 (permalink)
doctor queñones

Pa nisu podbadanja. Bio je tekst u novinama na temu srpskih igrača u Rijeci. Ima ih - jedan, dva ili deset, to nije bitno. Diskutira se o tome prihavaćaju li navijači i trebaju li prihvatit srpske igrače u svom klubu.
Nema nikakvih provokacija.
A ima li Srba u Rijeci više nego drugdje - to ne znam, ne živim tamo pa ne mogu reć. A ako ih ima - vaš problem.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 20:18   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
fred se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
A na šta cilja? Evo, ja tada nisam pratio Rijeku pa ne znam. Neka me netko upućen prosvijetli.
ukratko 87 u finalu kupa su igrali rijeka-hajduk, a rijecani su na sjeveru navijali sa delijama protiv zajednickih neprijatelja iz splita
fred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 22:02   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

99e je pun poljud navijao za Rijeku pa je ipak split grad splicana a ne rijecana...

Sto se tice srpskih igraca u Rijeci, samo je jedan, Zilic... I iako je prihvacen od vecine, ona najveca srz armade i dalje svaki put zvizdi kad god stigne...
Odgovori sa citatom
Star 22-02-06, 23:26   #40 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: fred
ukratko 87 u finalu kupa su igrali rijeka-hajduk, a rijecani su na sjeveru navijali sa delijama protiv zajednickih neprijatelja iz splita
Vidiš, to nisam znao. Baš krasno. Ma bravo Armada (ili kako su se tada zvali). Eto, još jedan razlog da ne volim Rijeku.

Inače, ja pamtim utakmicu u Splitu one sezone kada je Rijeci oteto prvenstvo (kada je Marković proglastio Dinamo odn. Croatiju hrvatskim i katoličkim klubom). Tada je u Splitu bila odlučujuća utakmica Hajduk-Rijeka koju je Rijeka dobila i cijeli - ali doslovno cijeli - stadion (a Poljud je bio pun) se digao na noge i aplaudirao Rijeci.

A šta ćeš... Tko nije velik, zavidan je.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kolonija, rijeka, srpska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114