| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rijeka ---> srpska kolonija?????? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: guri Ljudi, zar jos treba da se raspravlja o ovakvim temama. Evropa ne poznaje granice, a rat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
Treba. Treba raspravljat o ovim temama. Ne možeš zanemarit ono šta se dogodilo uz objašnjenje "gledajmo u budućnost". Nekima su te stvari bitne i trebaju bit bitne. Ne mora se živit u prošlosti, ali se prošlost ne mora ni zanemarivat ni zaboravljat. Ali, ovo kreće u političke vode - neću o tome ovde raspravljat. | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
znam na šta ciljaš,ali ne odgovaram na ovakve sitne provokacije | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
A na šta cilja? Evo, ja tada nisam pratio Rijeku pa ne znam. Neka me netko upućen prosvijetli. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? uopce ne kuzim cemu ta podbadanja vezanih za rijeku i srbe... i otkuda to, srba ima svuda, ko i cigana, a u rijeci ako ih i ima nema ih nis vise nego u drugim gradovima. Ta provokacija mi je na razini one iz vrtica :"moj tata je jaci od tvog"... idiotizam... odrastite...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Pa nisu podbadanja. Bio je tekst u novinama na temu srpskih igrača u Rijeci. Ima ih - jedan, dva ili deset, to nije bitno. Diskutira se o tome prihavaćaju li navijači i trebaju li prihvatit srpske igrače u svom klubu. Nema nikakvih provokacija. A ima li Srba u Rijeci više nego drugdje - to ne znam, ne živim tamo pa ne mogu reć. A ako ih ima - vaš problem. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? 99e je pun poljud navijao za Rijeku pa je ipak split grad splicana a ne rijecana... Sto se tice srpskih igraca u Rijeci, samo je jedan, Zilic... I iako je prihvacen od vecine, ona najveca srz armade i dalje svaki put zvizdi kad god stigne...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #40 (permalink) | |
Inače, ja pamtim utakmicu u Splitu one sezone kada je Rijeci oteto prvenstvo (kada je Marković proglastio Dinamo odn. Croatiju hrvatskim i katoličkim klubom). Tada je u Splitu bila odlučujuća utakmica Hajduk-Rijeka koju je Rijeka dobila i cijeli - ali doslovno cijeli - stadion (a Poljud je bio pun) se digao na noge i aplaudirao Rijeci. A šta ćeš... Tko nije velik, zavidan je. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolonija, rijeka, srpska |
« Mladi
|
120 Golova od Maradone »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

znam na šta ciljaš,ali ne odgovaram na ovakve sitne provokacije