Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Rijeka ---> srpska kolonija?????? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: BoBo 99e je pun poljud navijao za Rijeku pa je ipak split grad splicana a ne rijecana... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-06, 00:14   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
fred se izdvaja iz mase
Re: Rijeka ---> srpska kolonija??????

Citat:
Pravi autor: BoBo
99e je pun poljud navijao za Rijeku pa je ipak split grad splicana a ne rijecana...
nismo navijali nego su rjecani dobili pljesak, ipak je tada bila dominacija croatie i mislin da je cila hrvatska osim navijca coatie zelila nekog drugog na pvom mistu.
a to sta ti usporedujes pljesak za rijeku i armadino navijanje sa delijama za to neman komentara
fred je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 00:24   #42 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma ne uspoređujen ja naš aplauz Rijeci i njihovo navijanje sa Delijama. Niti san reka da smo mi navijali sa njima. Pa nisan popizdija. Odakle si to zaključija, molin te lipo? Svašta!!!

Samo san tija reć da mi znamo priznat kad je neko bolji, a oni su toliko iskompleksirani zato šta su mali i nikad ništa nisu osvojili i neće, pa radije navijaju sa Delijama kontra Hajduka nego priznaju da je Hajduk bolji.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 11:10   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

Rijeka iskompleksirana? mi smo mali klub koji zivi za 2 utakmice u sezoni kad nam dolazi dinamo i hajduk... Da je 99e situacija bila obrnuta i Hajduk bi dobio pljesak i ovacije cijele kantride...

a navijace Rijeke proglsavat srbima zato sto su delije navijale protiv hajduka... sta niste smijesni sami sebi s tom spikom?

a cak i da je armada isla navijat za srbe(a nije), kakve sad veze ima sadasnja armada sa nekih stotinjak ljudi prije 20 godina?

Hajduk je imo ogromnu crvenu zvezdu u grbu prije 20 godina... Ko je ono reko, jednom srb uvijek srb?
glupo... ne budimo blesavi, neka vremena su iza nas...
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 11:27   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-01-06
Godina: 23
Poruka: 46
Trooper se izdvaja iz mase

Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 11:27   #45 (permalink)
Regularni forumas

fred se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
Ma ne uspoređujen ja naš aplauz Rijeci i njihovo navijanje sa Delijama. Niti san reka da smo mi navijali sa njima. Pa nisan popizdija. Odakle si to zaključija, molin te lipo? Svašta!!!
jebemu mater nisan to tebi reka nego procitaj post od bobe pa ces svatit
fred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 11:36   #46 (permalink)
Regularni forumas

fred se izdvaja iz mase

Citat:
a navijace Rijeke proglsavat srbima zato sto su delije navijale protiv hajduka... sta niste smijesni sami sebi s tom spikom?

a cak i da je armada isla navijat za srbe(a nije), kakve sad veze ima sadasnja armada sa nekih stotinjak ljudi prije 20 godina?

Hajduk je imo ogromnu crvenu zvezdu u grbu prije 20 godina... Ko je ono reko, jednom srb uvijek srb?
1. nisu delije navijale protiv hajduka, nego ste se vi na tribini pomisali i SKUPA navijali protiv hajduka
2. ako ti to nije vazno... to van je povijest, ti su ljudi osnovali armadu
3. to sta je hajduk ima zvizdu, to je tadasnja politika kluba, niko to nije moga sprjecit (primjer ti je croatia- boysi su bili protiv ali politika je jaca) ali su zato navijaci uvik bili nacijonalisticki nastrojeni, a ipak mislin da se ljudi gledaju vise od politike
fred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 12:08   #47 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fred
ukratko 87 u finalu kupa su igrali rijeka-hajduk, a rijecani su na sjeveru navijali sa delijama protiv zajednickih neprijatelja iz splita
ukratko to je bila prva službena utakmica gdje se spominje armada,i činilo ju je 100-tinjak uglavnom mladića okupljenih pod ime armada.navijanja sa delijama nije bilo od strane armade,ali je nažalost skupina simpatizera rijeke navodno imala neke kontakte sa srbima,što nam ne služi na čast ali nije ni sramota(barem se ne treba prebacivat armadi-jer kao što sam rekao to je bio početak navijanja u Rijeci i armada je još bila u povojima)

nadalje zna se kako je armada uvijek rukama i nogama dočekivala srpske navijače,te kako su pojedinci iz armade prvi odlazili na šore sa srbima van rijeke kad su igrali hajduk i dinamo sa srpskim klubovima(kasnije su to počeli prakticirat i torca i bbb)..uostalom 20-ak članova armade je među prvima ušla u sukob sa delijama i pandurima na nikad odigranoj tekmi dinamo-zvezda..

Rijeka i srbi,istina u Rijeci egzistira srba oko 6000 po zadnjem popisu stanovništva,što je manje nego u zg-u (ipak je zagreb veći grad od Rijeke) i mislim da u St ima oko 4000 srba...jebiga ja bi to promijenio,ali kako izgleda da smo raj na zemlji za srbe..ali daleko od toga da su riječani uglavnom srbi

jednom srbi-uvek srbi,nadam se da to imaš muda nekom reći u lice recimo na tekmi repke

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 12:18   #48 (permalink)
Starter

Godina: 24
Poruka: 11
kolekcionar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: wonderwall
ukratko to je bila prva službena utakmica gdje se spominje armada,i činilo ju je 100-tinjak uglavnom mladića okupljenih pod ime armada.navijanja sa delijama nije bilo od strane armade,ali je nažalost skupina simpatizera rijeke navodno imala neke kontakte sa srbima,što nam ne služi na čast ali nije ni sramota(barem se ne treba prebacivat armadi-jer kao što sam rekao to je bio početak navijanja u Rijeci i armada je još bila u povojima)

nadalje zna se kako je armada uvijek rukama i nogama dočekivala srpske navijače,te kako su pojedinci iz armade prvi odlazili na šore sa srbima van rijeke kad su igrali hajduk i dinamo sa srpskim klubovima(kasnije su to počeli prakticirat i torca i bbb)..uostalom 20-ak članova armade je među prvima ušla u sukob sa delijama i pandurima na nikad odigranoj tekmi dinamo-zvezda..

Rijeka i srbi,istina u Rijeci egzistira srba oko 6000 po zadnjem popisu stanovništva,što je manje nego u zg-u (ipak je zagreb veći grad od Rijeke) i mislim da u St ima oko 4000 srba...jebiga ja bi to promijenio,ali kako izgleda da smo raj na zemlji za srbe..ali daleko od toga da su riječani uglavnom srbi

jednom srbi-uvek srbi,nadam se da to imaš muda nekom reći u lice recimo na tekmi repke

SVAKA CAST NA POSTU...
kolekcionar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 12:24   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

Citat:
Pravi autor: fred
Citat:

1. nisu delije navijale protiv hajduka, nego ste se vi na tribini pomisali i SKUPA navijali protiv hajduka
2. ako ti to nije vazno... to van je povijest, ti su ljudi osnovali armadu
3. to sta je hajduk ima zvizdu, to je tadasnja politika kluba, niko to nije moga sprjecit (primjer ti je croatia- boysi su bili protiv ali politika je jaca) ali su zato navijaci uvik bili nacijonalisticki nastrojeni, a ipak mislin da se ljudi gledaju vise od politike
Nismo mi jer ja sam tada imo 4 godine pa ne znam tocno sta je bilo, ali ako se igrala utakmica Rijeka Hajduk onda je valjda ta rijecka publika navijala za Rijeku, odnosno isla u Beograd navijat za rijeku... Iz nacina na koji ti to objasnjavas ispada da je armada isla u Beograd na utakmicu Partizan Hajduk da bi navijala kontra Hajduka...

Znaci ako ja dodem navijat za Hajduk s tobom na utakmici Hajduk - Dinamo to bi znacilo ili da sam ja splicanin ili da si ti rijecanin...

Jos jednom,
Ta "nasa" povijest, tih valjda 100 ljudi, otislo je u beograd navijat za svoje, a delije su se ponijele ko i torcida 99e, navijale su za tudji klub... i sta sad?...
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 12:27   #50 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk
Samo san tija reć da mi znamo priznat kad je neko bolji, a oni su toliko iskompleksirani zato šta su mali i nikad ništa nisu osvojili i neće, pa radije navijaju sa Delijama kontra Hajduka nego priznaju da je Hajduk bolji.
kao što rekoh navijanja s delijama nije bilo,a kompleks bože dragi ne postoji,uostalom tu tekmu su nas pokrali(sudac petrović)ako se ne sjećaš,kasnije je hajduk osvojio kup...ali na te krađe smo davno oguglali,ako bih smio dodati ja poštujem hajduk kao instituciju i torcu kao navijačku skupinu,isto tako i dinamo i bbb (ali ih ne volim)al kad netko sustavno pljuje po mom klubu/gradu/skupini i potencira riječane kao srbe to me malo iritira,iako kužim navijačke provokacije...uostalom sve piše na onom transpu-sve se mijenja mi smo isti-apolitični,isto se misli danas kao i pred 20 godina...primjer 1980 umro drug tito-cijeli poljud u suzama,10 godina kasnije ista ekipa svršava na paljenje zastave sfrj na tekmi protiv partizana.di je zapelo,kako vitar puše jel tako

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kolonija, rijeka, srpska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114