| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rijeka ---> srpska kolonija?????? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: BoBo 99e je pun poljud navijao za Rijeku pa je ipak split grad splicana a ne rijecana... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
a to sta ti usporedujes pljesak za rijeku i armadino navijanje sa delijama za to neman komentara | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Ma ne uspoređujen ja naš aplauz Rijeci i njihovo navijanje sa Delijama. Niti san reka da smo mi navijali sa njima. Pa nisan popizdija. Odakle si to zaključija, molin te lipo? Svašta!!! Samo san tija reć da mi znamo priznat kad je neko bolji, a oni su toliko iskompleksirani zato šta su mali i nikad ništa nisu osvojili i neće, pa radije navijaju sa Delijama kontra Hajduka nego priznaju da je Hajduk bolji. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Rijeka iskompleksirana? mi smo mali klub koji zivi za 2 utakmice u sezoni kad nam dolazi dinamo i hajduk... Da je 99e situacija bila obrnuta i Hajduk bi dobio pljesak i ovacije cijele kantride... a navijace Rijeke proglsavat srbima zato sto su delije navijale protiv hajduka... sta niste smijesni sami sebi s tom spikom? a cak i da je armada isla navijat za srbe(a nije), kakve sad veze ima sadasnja armada sa nekih stotinjak ljudi prije 20 godina? Hajduk je imo ogromnu crvenu zvezdu u grbu prije 20 godina... Ko je ono reko, jednom srb uvijek srb? glupo... ne budimo blesavi, neka vremena su iza nas...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| |
| | |
| | #46 (permalink) | |
2. ako ti to nije vazno... to van je povijest, ti su ljudi osnovali armadu 3. to sta je hajduk ima zvizdu, to je tadasnja politika kluba, niko to nije moga sprjecit (primjer ti je croatia- boysi su bili protiv ali politika je jaca) ali su zato navijaci uvik bili nacijonalisticki nastrojeni, a ipak mislin da se ljudi gledaju vise od politike | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
nadalje zna se kako je armada uvijek rukama i nogama dočekivala srpske navijače,te kako su pojedinci iz armade prvi odlazili na šore sa srbima van rijeke kad su igrali hajduk i dinamo sa srpskim klubovima(kasnije su to počeli prakticirat i torca i bbb)..uostalom 20-ak članova armade je među prvima ušla u sukob sa delijama i pandurima na nikad odigranoj tekmi dinamo-zvezda.. Rijeka i srbi,istina u Rijeci egzistira srba oko 6000 po zadnjem popisu stanovništva,što je manje nego u zg-u (ipak je zagreb veći grad od Rijeke) i mislim da u St ima oko 4000 srba...jebiga ja bi to promijenio,ali kako izgleda da smo raj na zemlji za srbe..ali daleko od toga da su riječani uglavnom srbi jednom srbi-uvek srbi,nadam se da to imaš muda nekom reći u lice recimo na tekmi repke | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-02-06 Godina: 24
Poruka: 11
SVAKA CAST NA POSTU... ![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
Znaci ako ja dodem navijat za Hajduk s tobom na utakmici Hajduk - Dinamo to bi znacilo ili da sam ja splicanin ili da si ti rijecanin... Jos jednom, Ta "nasa" povijest, tih valjda 100 ljudi, otislo je u beograd navijat za svoje, a delije su se ponijele ko i torcida 99e, navijale su za tudji klub... i sta sad?...
__________________ Buffalo theory - my theory | ||
| | |
| | #50 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka ---> srpska kolonija?????? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolonija, rijeka, srpska |
« Mladi
|
120 Golova od Maradone »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.