| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Robert Kovač potpisao za Borusiu D. u Sport forumu; a nemam pojma da se na temi dinamo raspravlja... niko to nije spomenuo...a ja nesto ne ulazim na tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Sad kad nije doša odma ga se triba sprdati, "bosanac", ovo ono. Pravi si dinamovac, nema greške.............
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Citat:
kupac velikih "talenata",i da potražite u Mozambiku kažu da su tamo neotkriveni talenti,pravi igrači za "EUROPSKI DINAMO". | |
| | |
| | #18 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Citat:
Citat:
Kojih pola Dinama su lopovi ? Znam da taj koncept europskog Dinama bode mnoge i da im smeta, ali što češ.. | ||
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Jebiga, ima svakavih ljudi...Neki od njih (nadam se da to nije većina) misle da preko navijanja za neki klub ili reprezentaciju mogu ispoljavati svoja šovinistička ili rasistička uvjerenja...Mislim, gluposti koji nemaju baš nikakve veze sa sportom...Dapače, sport bi trebao služiti za razbijanje takvih predrasuda... |
| | |
![]() |
| Tagovi: borusiu, kovac, potpisao, robert |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.