Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Robert Kovač potpisao za Borusiu D. u Sport forumu; a nemam pojma da se na temi dinamo raspravlja... niko to nije spomenuo...a ja nesto ne ulazim na tu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-06-07, 15:46   #11 (permalink)
Jebo tehniku, gledaj batine!!!

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,474
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D.

a nemam pojma da se na temi dinamo raspravlja... niko to nije spomenuo...a ja nesto ne ulazim na tu temu
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 13:27   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-04-07
Godina: 26
Poruka: 36
darenblatt se izdvaja iz mase

Jednostavno: Nije došo Robi super -jedan bosanac manje!

A još da i Zdravko ode .....

di bi nam bio kraj ?

I skupa sa njim onaj idiot Marković .
darenblatt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 13:36   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Sad kad nije doša odma ga se triba sprdati, "bosanac", ovo ono. Pravi si dinamovac, nema greške.............
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 13:45   #14 (permalink)

DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: darenblatt Pogledaj Poruke
pa sjeti se ko vam je bio vođa dosta godina..edin mujcin-10-tka dinama...
pa sjeti se kad je Zagreb sa 13 bosanaca osvojio ligu.... itd itd....
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 14:20   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 13
Poruka: 551
Yoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz mase

Citat:

di bi nam bio kraj ?

Da manje bosanaca u Dinamu!

Ocemo full crnačku postavu!!!!! 11 čokoladnih za pravi purgerski klub
Yoda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 15:15   #16 (permalink)

Citat:
Pravi autor: Yoda Pogledaj Poruke
Da manje bosanaca u Dinamu!

Ocemo full crnačku postavu!!!!! 11 čokoladnih za pravi purgerski klub
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 15:16   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:

di bi nam bio kraj ?

Zamisli lika on ide sprdat Robija da je Bosanac,nije sramota biti bosanac,sramota je biti lopov(kao pola Dinama) i imaš pravo šta će vam bosanac, ima dosta igrača u Etiopiji,Kamerunu,Ugandi i da ne nabrajam druge države u kojim je Dinamo stalni
kupac velikih "talenata",i da potražite u Mozambiku kažu da su tamo neotkriveni talenti,pravi igrači za "EUROPSKI DINAMO".
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 17:47   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,102
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:

di bi nam bio kraj ?

Ti nisi normalan...Pa kakve veze ima otkud je netko, bitno je da je dobar igrač i da doprinosi igri Dinama....

Citat:
Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
Zamisli lika on ide sprdat Robija da je Bosanac,nije sramota biti bosanac,sramota je biti lopov(kao pola Dinama) i imaš pravo šta će vam bosanac, ima dosta igrača u Etiopiji,Kamerunu,Ugandi i da ne nabrajam druge države u kojim je Dinamo stalni
kupac velikih "talenata",i da potražite u Mozambiku kažu da su tamo neotkriveni talenti,pravi igrači za "EUROPSKI DINAMO".
Neznam niti jednog igrača iz Afrike kojeg je Dinamo kupio (osim Chaga)...

Kojih pola Dinama su lopovi ?

Znam da taj koncept europskog Dinama bode mnoge i da im smeta, ali što češ..

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 18:02   #19 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,247
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Meni nije jasno zašto je nekima bitno dal je igrač bosanac, crnac ili slično, kakve to veze ima, ako dobro igra, super je

Mislim stvarno mi to ne ide u glavu
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 18:21   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,102
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Meni nije jasno zašto je nekima bitno dal je igrač bosanac, crnac ili slično, kakve to veze ima, ako dobro igra, super je

Mislim stvarno mi to ne ide u glavu
Jebiga, ima svakavih ljudi...Neki od njih (nadam se da to nije većina) misle da preko navijanja za neki klub ili reprezentaciju mogu ispoljavati svoja šovinistička ili rasistička uvjerenja...Mislim, gluposti koji nemaju baš nikakve veze sa sportom...Dapače, sport bi trebao služiti za razbijanje takvih predrasuda...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: borusiu, kovac, potpisao, robert

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114