| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Robert Kovač potpisao za Borusiu D. u Sport forumu; Prva stvar nije ovo tema o Dinamu Druga stvar Zagreb je pun bosanaca(i ne samo njih) pa je mozda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Prva stvar nije ovo tema o Dinamu Druga stvar Zagreb je pun bosanaca(i ne samo njih) pa je mozda covijeku pun kurac bosanaca Treca stvar sretno Kovacu i Petricu nadam se da ce se Borusija D. vratit staroj slavi
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Žao mi je što nije došao u Dinamo, on nije ništa kriv, tražio je samo bankovno jamstvo što nije uspio dobiti. Bože moj, svatko ide gdje mu je bolje. Želim mu svu sreću u Borusiji.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Citat:
dovedite vi sebi Di Cania,a Adolf Hitler neka vam bude trener...Musolini trener za omladiski pogon... neka se djeca uce dok su mlada..... p.s. a za ovog Čorluka,on je rođen u Bosni..u Derventi i dosao je za vrijeme rata... | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Citat:
....nije vazno znanje niti obrazovanje,potegni vezu ona poteze jos bolje,u ured ministarstva i bez srednje skole,sredit ce rodo jer rodo se "boria".....
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Robert Kovač potpisao za Borusiu D. Citat:
![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Tagovi: borusiu, kovac, potpisao, robert |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.