| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Romario da 1000-ti gol u Sport forumu; LEGENDARNI 41-godišnji Brazilac Romario konačno je zabio svoj tisućiti pogodak! Tijekom susreta sa Sport Recifeom, sjevernim klubom povratnikom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Romario da 1000-ti gol ![]() LEGENDARNI 41-godišnji Brazilac Romario konačno je zabio svoj tisućiti pogodak! Tijekom susreta sa Sport Recifeom, sjevernim klubom povratnikom u Brasileirao, Romario je u četvrtoj minuti drugog poluvremena namjestio loptu na bijelu točku i dostigao Pelea, Artura te Austrijanca Franza Bindera koji su prešli magičnu brojku. Vasco da Gama, klub u koji se Romario vratio po četvrti puta u karijeri i čiji je najbolji igrač u povijesti, slavio je 3:1, ali pravo slavlje otpočelo je u povijesnoj 49. minuti. Tribine stadiona Sao Januairo su eksplodirale, Romariju su se na terenu pridružili razdragani članovi njegove obitelji, zatim legende Vasca da Game, kao i klupski predsjednik Eurico Miranda, a utakmica je uslijed općeg veselja prekinuta na dvadeset minuta. "Ovo je povijesni korak, ne samo za mene, već za moju obitelj, prijatelje ali i cijelu brazilsku naciju. Bila je Božja volja da zabijem na ovaj dan, iako sam dugo hvatao tu magičnu brojku." - kazao je Romario, indirektno ipak izražavajući žal što tisućiti pogodak nije zabio na Maracani, najvećem svjetskom stadionu, gdje Vasco da Gama također igra domaće utakmice. "Ovo je poseban trenutak u mom životu, a pogodak ću posvetiti mojoj djeci, uz veliku zahvalu roditeljima, prijateljima i svima koji su večeras ovdje. Velika je čast biti u Peleovom društvu... Nedostaje mi riječi, kasnije u vjerojatno kazati nešto više. Zasad - hvala vam." - kroz suze je govorio, ne želeći se upuštati u priču oko nastavka karijere. Ideja da briljantni nogometni put okončna tisućitim pogotkom ostvarena je i vjerojatno je to bio pečat za kraj karijere legendarne 11-ice. A možda i ne... izvor: Romario konačno zabio za povijest - Sport - Index.hr |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Romario da 1000-ti gol Prvi nakon Pelea, svaka čast.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Romario da 1000-ti gol veliki majstor. svaka mu čast za sve te golove a posebno mu hvala za one u barceloninom dresu.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Romario da 1000-ti gol Svaka mu čast
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Romario da 1000-ti gol "velik" je...tu se nemože prigovoriti...ali ovih zadnjih pargodina s tim natezanjem samo zbog 1000golova je glupo...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1000ti, gol, romario |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.