| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Ronaldinho-hoće li se najbolji "vratiti"na vrh? u Sport forumu; ili je gotovo s onom čarolijom???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ronaldinho-hoće li se najbolji "vratiti"na vrh? iskreno me baš briga ali sumnjam, mislim da je damfisk vec objašnjavao to
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,271
![]() | Re: Ronaldinho-hoće li se najbolji "vratiti"na vrh? nije ni bio najbolji a niti će se vratiti na vrh
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: Ronaldinho-hoće li se najbolji "vratiti"na vrh? Novac mu je udario glavu, zatim žene , alkohol, ne da mu se trenirati i više nikad neće biti onaj stari... Ja bih volio da se vrati ali teško....
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: barcelona, ronaldinho |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.