| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Ronaldinho-hoće li se najbolji "vratiti"na vrh? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Jesi li i ovo zaključio nakon 15 godina praćenja nogometa? Inače.. mislim da više neće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,010
![]() ![]() ![]() | Re: Ronaldinho-hoće li se najbolji "vratiti"na vrh? Citat:
![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-02-08
Poruka: 92
![]() | Re: Ronaldinho-hoće li se najbolji "vratiti"na vrh? Kažu da je njegova igra pročitana, da mu nedostaje motiva te da je treninge zamijenio raskalašenim noćnim provodima. Ipak, kad obuje kopačke on je i dalje onaj nepredvidljivi čudotvorac, jednom rječju – Ronaldinho! Podsjetio je na to prekrasnim škaricama na gostovanju kod Atletico Madrida, koji je njegova Barcelona izgubila s 4:2. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,267
![]() | Re: Ronaldinho-hoće li se najbolji "vratiti"na vrh? za mene je on uvjek bio odlican ofenzivni vezni ili neka poluspica, ali da mi je najbolji nije, ja vise cijenim igrace koji pomazu obrani, organiziraju napade i zabijaju ponekad. Tipa Scholes ili Gerrard, igrace koji igraju za ekipu i trude se cijeli zivot, a ne kao Ronaldinho sto se umislio da je najbolji. Pa ja se nemoram vracat, vi meni donesite loptu do 30ak metara od gola pa cu ja dribljat i sta bude. Ne volim takve igrace |
| | |
![]() |
| Tagovi: barcelona, ronaldinho |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.