| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rukavina u Sport forumu; Ja ne znam koji je njemu kurac.Ne zna primit a ni dodati loptu stvarno je jadan.Jučer je na ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Treba li Rukavina ostati na klupi u uzvratu protiv Budućnosti? | |||
| Da | | 12 | 63.16% |
| Ne | | 7 | 36.84% |
| Glasači: 19. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Rukavina Kalinić je bolji od njega.Šteta što Bartolović nije igrao.Ja mislim da je bio ozlijeđen.A što se tiče Rukavine,mora više trčati,trenirati i jačati se a ne da bude kao neki slabić.Nije mi namjera uvrijediti ga ali stvarno mora poraditi na sebi.Ipak je on napadač.Naravno neće nikada biti kao Henry ali on bi mu mogao biti primjer za formu.Trebala bi u Splitu biti neka teretana gdje idu samo Hajdukovi igrači ili u sklopu kluba kod stadiona pa da mogu vježbati i biti mrcine od igrača. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukavina On je meni nekak fenomen ko i Alberto Gillardino. I Gillardino zabija u posve nevažnim tekmama i tad je najjači igrač, a kad dođe neki derbi ili liga prvaka nemre gola zabit. Pukne pod pritiskom. Dugo se već čeka tog Rukavinu i ak uskoro ne proigra... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Rukavina Da dugo ga se čeka i stvarno bi trebao proraditi.Evo pogledaj igrače Milana.Sedorf,Maldini,Pirlo,Gattuso koji je prirodno zvijer i još neki su mrcine koje mogu puno pretrčati i na 40 stupnjeva makar disali i na škrge a usto zabiju gol stalno,vježbaju i stalno trče jer bez toga ne možeš zadovoljiti današnje uvjete nogometaša.Rukavina moj radi svaki dan sklekove,trbušnjake,...trči barem 20 min. na dan kada nemaš trening i bit ćeš mrcina. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,084
![]() | Re: Rukavina Rukavina je dobar igrač,ali ga u zadnje vrijeme ne ide.Kako je jučer sa lakoćom pretrčao igrača Budućnosti i umjesto da puca on dodaje Kaliniću,ali još je mlad i ja mislim da mu treba dati šansu jer još će biti gore ako ga ostave da bude na klupi,onda će tek propasti.Ova Hajdukova igra sa visokim loptama mu ne odgovara,on je igrač koji treba loptu u prostor.Ja ne krivim njega za njegovu lošu igru.Šta on može kad mu Živković samo nabije visoku loptu,a on je fizički preslab da bi se nosio sa obrambenim igračima. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: Rukavina Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: rukavina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |