| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi A.S. ROMA u Sport forumu; Roma - Atalanta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A.S. ROMA Opet preveliki koeficijenti....NEMOGUČE.... Pa igrao si na favorite...., nisi igrao na Cagliari i Mursiu...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: A.S. ROMA kak bi volio da Roma osvoji naslov... ne zbog tebe Branja, zbog tebe bi da ga osvoji Inter, ali imam nesto protiv njega...
__________________ I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time |
| | |
| | #94 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A.S. ROMA Branja, lagano žeLa... ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: A.S. ROMA neznam ja jel "žeLa".... neznam kak se po BIH vrte koef... necu kom... al ak je istina nek covjek dobije....
__________________ I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time |
| | |
| | #96 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A.S. ROMA Znači....Inter je sigurno bio favorit za osvajanje lige na svim kladionicama koeficijent 20, onda na druge mora biti veči...i da je to istina, ali nije moglo se ovako napraviti.... Tko uopče ima šanse osvojiti seriuA...Inter, Milan, Juve, Roma i recimo Fiorentina... Napravimo ovako: Listić: 1 osvaja inter....ulog npr. 1000kn, koeficijent 20 dobitak...20 000 kn... Listić: 2 osvaja Milan ulog 1000 kn, koeficijent(stavit ću svugdi 20 iako mora biti veči)20 dobitak 20 000kn Listić 3 osvaja Juve....ulog 1000 koefcijent 20 dobitak 20 000kn Listić 4 osvaja Roma ulog 1000 x 20 dobitak 20 000kn Listić 5 osvaja Fiorentina ulog 1000 x 20 dobitak 20 000kn _______________________________________________________ Zakoljučak sve skupa ulog 5000 kn dobitak 20 000 kn Ja mislim da koeficijent na inter nije bio preko 3.8.... Ne sastavljaju ponude budale...kako ni kod nas tako ni u Bosni....pa nisu oni pali s kruške....Ja sam 100% siguran da laže....
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." Zadnji Uredio berto11 : 12-05-08 u 00:26. |
| | |
| | #99 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A.S. ROMA I ja tako mislim...
| | |
| | #100 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A.S. ROMA Ma šta te imam lagati, keficijent je bio 20 na Inter i na Real zato što su zajebali u određivanju keficijenata pa sam kao i moj frend uplatio na tiket 20 KM. (formula kladionica) Kasnije je ta greška ispravljena i parovi su stornirani... Ovamo se često događa da se zajebu sa koeficijentima...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

Ne sastavljaju ponude budale...kako ni kod nas tako ni u Bosni....pa nisu oni pali s kruške....