| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi A.S. ROMA u Sport forumu; ne znam...još uvijejk sumnjam da može bit neko toliko glup tako nešto reć.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) | |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A.S. ROMA Citat:
![]() moglo je biti i gore, očito je Manchesteru Roma postala kanta za napucavanje... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A.S. ROMA Spalletti: Manchester nas je pobijedio jer je odigrao talijanski TRENER nogometaša Rome Luciano Spalletti nije skrivao nezadovoljstvo nakon poraza od Manchester Uniteda na Olimpicu. Golovima Ronalda i Rooneyja United je praktički jednom nogom osigurao polufinale, a Spalletti je toga svjestan. "Rezultat nije odraz pravog stanja na terenu. Igrali smo najbolje što smo mogli i mislim da smo zaslužili više. Kada su poveli trebali smo bolje odreagirati. Sada smo kažnjeni lošim rezultatom i bit će nam jako teško. Ipak zabili smo već dva gola u gostima u Ligi prvaka i u Manchesteru ćemo pokušati proći dalje. Moramo prihvatiti ovaj poraz, shvatiti što se dogodilo i preokrenuti situaciju u našu korist", izjavio je Spalletti nakon utakmice i dodao: "Ovakve poraze je jako teško objasniti. Dobro smo stajali taktički na terenu. Istina da nismo bili jako opasni po gol, ali Vučinić, Panucci i Tonetto su imali dobre šanse. Manchester je večeras jednostavno bio sretniji", jadao se nakon susreta trener Rome. "Pobijedili su nas jer su odigrali talijanski" Spalletti smatra da je njegova momčad poražena na Olimpicu jer je protivnik pokazao odlike talijanskih momčadi. "Znate li vi zašto je Manchester nas pobijedio 2:0. Zato što su pokazali kvalitetu najbolje talijanske momčadi koje znam. Oni su bili daleko veći Talijani od nas u utorak. Igrali su točno tako, primjenjujući talijansku taktiku. Zadnjih deset utakmica, bitnih utakmica, koje sam gledao s Manchesterom uvijek su igrali jednako. Imali su težište otraga, ali sa strašnim presingom oko sredine terena i fascinatna preobrazba kada ukradu loptu na centru. Odmah ih je pet u napadu", govorio je Spaletti i nastavio: "Ništa ne bih mijenjao u našoj igri. Sve je bilo onako kako smo željeli. Promijenio bih jedino način na koji smo primili drugi pogodak. O, to je bilo stvarno glupo", rekao je Spalletti. Romin se trener još uvijek ne želi predati u ovom četvrtfinalu. "Ako smo mogli postići dva pogotka na stadionima kao što su Santiago Bernabeuu i Gerland, možda je logično nadati se kako možemo dva postići i na Old Traffordu. Makar, znam. Sjetili ste se utakmice koja je otišla u totalno drugom smjeru", uz smijeh je komentirao Spalletti, te završio: "Fizički je Manchester najjača momčad protiv koje smo igrali. Isto tako, jako su talentirani, ali u utorak su imali mnogo, mnogo sreće. Znam da u dubini duše to zna i Ferguson", rekao je Spalletti.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A.S. ROMA trebala je popušiti one utakmice u Rimu, ali nema veze hahah ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 02-04-08 u 12:05. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| No End In Sight | Re: A.S. ROMA nevjerovatno...2 gola popusise za minutu... 73' AS Roma [2 - 2] Genoa 14' [1 - 0] R. Taddei 18' [2 - 0] M. Vucinic 58' [2 - 1] M. Rossi 59' [2 - 2] J.C.L. Dailey
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

hahah