Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Sampdoria-Hajduk u Sport forumu; da baba iima kurac ne bi joj trebo dida...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-07, 10:56   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 239
cmon se izdvaja iz mase
Re: Sampdoria-Hajduk

da baba iima kurac ne bi joj trebo dida
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 10:57   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 4,008
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

mislim kakva sramota,jos pricaju da sampodorija nema srece,banalno,hajduk je lose igrao i to je to,osim toga dali su slucajan gol,lol
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:20   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,514
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
mislim kakva sramota,jos pricaju da sampodorija nema srece,banalno,hajduk je lose igrao i to je to,osim toga dali su slucajan gol,lol
o čemu ti, majke ti mile
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:23   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-08-07
Poruka: 23
nelson_evora se izdvaja iz mase

hrgović jedini strijelac za Hajduk u europi......to je najveća sramota....a najviše me razočaralo nakon gola....niko ni 5% da bi dao da napadnu i pokušaju zabit drugi gol...oni su si već bili zacrtali da ispadaju i boli ih kurac...koma...nadajmo se da će bar Dinamo proć u Kup Uefa....i naravno da neće dobit za protivnika Ajax.............
nelson_evora je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:34   #45 (permalink)
Akademik Foruma

berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Hajuk još uvijek nema igru, vidi se koliki toliki napredak, ali još uvik je to jako loše. Kad vidim kako oni sporo konbiniraju, minjaju strane i kad onaj živković u obrani siluje loptu da bi je na kraju nabio protivničkom stoperu meni je odma muka.

Mislim da će krešić uspiti još malo popraviti igru i baš me zanima kako ćemo proči u koprivnici.

Ljubičić i nije odigrao najbolju utakmicu, onako tamo penal napraviti, za to neiskustvo ne može biti isprika..................., totalno bez veze i glupo.

Hrgoviću majstore

Kalinić po meni dobro odigrao, bori se cilo vrime, a i naprima se udaraca.đ

Cvjetko se okuražio počeo se previše driblati, a nije nijednu lopu poslao onako kako se to od njega očekuje.

Samdorija je odlično odradila posao, stvarno su prava talijanska ekipa u kojoj svak zna di mu je misto. I kad smo zabili za 1:1, nisu nam dali nimalo šanse da se približimo golu.

Ali neka 1:1 sa sampdorijom u gostima i nije tako loš rezultat, loše je što ne idemo dalje.., ali šanse za prolaz su uništene još u splitu kad se nisu zabile one puste šanse.
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:46   #46 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Očekujem da ću biti razapet, ali ovakav Hajduk nema šanse protiv Dinama u HNLu. Dinamo ne može izdržati cjelu utakmicu da trče na način kako ponču utakmicu (relativno poletno i razigrano), ali Hajduk?

Jebote, pa jel oni uopće znaju kaj je trčanje? Hajduku najviše fali neko ko Etto, ko može povuć ... jer kako sad stvari stoje, Hajduk bi i 11 kornjača nadtrčalo.

Žalosno ... stvarno žalosno .... i to je najveći problem svih naših klubova, igraju jebeni HNL u kojem trebaju 2-3 potrčat tokom utakmice, u kojem je kvaliteta (budimo iskreni) NIKAKVA i onda kad dođu pred jednu ovakvu Sampdoriu (koja stvarno ništa živo nije pokazala, koja suxa do bola), nisu u stanju ni TRČAT do njihovog gola, a kamoli nešto više ....

Gledao sam i Dinamo i Hajduk ovaj tjedan i vidim da je stanje više nego žalosno.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:51   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Očekujem da ću biti razapet, ali ovakav Hajduk nema šanse protiv Dinama u HNLu.
Pa ko će te razapeti, kad si apsolutno u pravu.
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:52   #48 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Samdorija je odlično odradila posao, stvarno su prava talijanska ekipa u kojoj svak zna di mu je misto. I kad smo zabili za 1:1, nisu nam dali nimalo šanse da se približimo golu.
Sorry, ne znam jel smo gledali istu utakmicu, ali Hajduk nije ni probao doć do gola kako spada .... par puta su nešto pokušavali, ali ono kaj je bilo u drugom poluvremenu je užas

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Ali neka 1:1 sa sampdorijom u gostima i nije tako loš rezultat, loše je što ne idemo dalje.., ali šanse za prolaz su uništene još u splitu kad se nisu zabile one puste šanse.
nije loš rezultat? protiv ekipa koja ustvari igra lošije od njih (kaj je skoro nemoguće) i kojoj je jedina prednost kaj ne počnu disat na škrge u drugom djelu utakmice?????

bah ...opet priče o "propuštenim prilikama", "trebali smo dobit prošlu" i slična sranja ..

realno, ni Dinamo ni Hajduk NISU zaslužili ići dalje ... sjebali su kompletno ...
nisu krivi ni suci, ni "propuštene šanse" ni pizde materine, nego UPRAVE klubova koje boli kurac kaj se dešava i kak igrači USTVARI igraju, jer su im u HNLu (zbog NIAKKVE kvalitete) zajamčena visoka mjesta na tablici .. pa mogu drobit kak nekaj vrijede ....

ISTI KURAC I DINAMO I HAJDUK ....

Zadnji Uredio silence : 31-08-07 u 12:54.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:53   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 239
cmon se izdvaja iz mase

Citat:
Očekujem da ću biti razapet, ali ovakav Hajduk nema šanse protiv Dinama u HNLu. Dinamo ne može izdržati cjelu utakmicu da trče na način kako ponču utakmicu (relativno poletno i razigrano), ali Hajduk?

Jebote, pa jel oni uopće znaju kaj je trčanje? Hajduku najviše fali neko ko Etto, ko može povuć ... jer kako sad stvari stoje, Hajduk bi i 11 kornjača nadtrčalo.

Žalosno ... stvarno žalosno .... i to je najveći problem svih naših klubova, igraju jebeni HNL u kojem trebaju 2-3 potrčat tokom utakmice, u kojem je kvaliteta (budimo iskreni) NIKAKVA i onda kad dođu pred jednu ovakvu Sampdoriu (koja stvarno ništa živo nije pokazala, koja suxa do bola), nisu u stanju ni TRČAT do njihovog gola, a kamoli nešto više ....

Gledao sam i Dinamo i Hajduk ovaj tjedan i vidim da je stanje više nego žalosno.

evo iskreno ko klinac sam ko kreten navijao za hajduka i svaki odmor u skoli dobivao batine zbog tog ali ovo si sve dobro rekao, ko da ne znjau trcat...jedan povuce loptu niko ne ide za njim....a kad protivnicki igrac ima loptu svi idu na njega jbg...daleko smo od europe, ali me modric stvarno ugodno iznenadio, dobro decko igra
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 13:05   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Sorry, ne znam jel smo gledali istu utakmicu, ali Hajduk nije ni probao doć do gola kako spada .... par puta su nešto pokušavali, ali ono kaj je bilo u drugom poluvremenu je užas
Očito je da onda nismo gledali istu utakmicu. Nakon 1:1, sampdorija nija dopustila hajduku da se približi golu, a ovi su bili totalno nemočni i jadni.

Citat:
nije loš rezultat? protiv ekipa koja ustvari igra lošije od njih (kaj je skoro nemoguće) i kojoj je jedina prednost kaj ne počnu disat na škrge u drugom djelu utakmice?????

bah ...opet priče o "propuštenim prilikama", "trebali smo dobit prošlu" i slična sranja .

Rezultat, nije nikako loš. Viditi ćeš kako će u genovi prolaziti malo bolje talijanske ekipe. Ovaj rezultat je predobar s obzirom na igru, a ponavljam da smo sve šanse za prolaz propustili u splitu.

Ekipa sampdorije igra puno bolje od hajduka, a ne lošije. Ako tebi hajduk igra bolje onda stvarno nismo gledali istu utakmicu. Sampdorija nema toliko invidualaca, nisu neki veliki tehničari, ali svak odrađuje svoj posao, svak zna di mu je misto, di će napraviti prekršaj.....kako će se igrati kada se zabije gol, kada se primi............oni su taktički vrhunski stajali na terenu, što znači da su imali igru za razliku od hajduka.
Citat:
realno, ni Dinamo ni Hajduk NISU zaslužili ići dalje ... sjebali su kompletno ...
nisu krivi ni suci, ni "propuštene šanse" ni pizde materine, nego UPRAVE klubova koje boli kurac kaj se dešava i kak igrači USTVARI igraju, jer su im u HNLu (zbog NIAKKVE kvalitete) zajamčena visoka mjesta na tablici .. pa mogu drobit kak nekaj vrijede ....

ISTI KURAC I DINAMO I HAJDUK ....
Tako je
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sampdoriahajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114