| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi SAMUEL ETO´O u Sport forumu; Evo posljednih dana se sve više piše o tome da Eto´o napušta BARCU!!!! Što vi mislite ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: SAMUEL ETO´O ma ševa je odlican...a ovaj eto malo je nafuran u zadnje vrijeme...dobro proslu sezonu odigro i odma " ko je ko on"....tako da mislim da je ševa bolje rješenje
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: SAMUEL ETO´O ja sam vatreni navijač barcelone i ne bi želio da eto"o ode iz barce. on je puno puta dokazao da je vrhunski napadač, a kad se ozljedio vidjelo se koliko nedostaju njegovi golovi. ševa je dobar ali pitanje kako bi se snašao. mislim da bi bilo najbolje ako je ikako moguće dovesti henrya. smatram da su napravii pogrešku što su prodali deca i nadam se da će sljedeće godine ponovo osvojiti ligu prvaka.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #7 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: SAMUEL ETO´O odakle vam to da je deco preso u inter??? gledo sam 100 stranica i nigdje ne pise..a da je preso pisalo bi na interevoj oficijelnoj stranici... Barcelona's Deco denies Inter Milan talks Deco insists he doesn't want to leave Barcelona. The Portugal international midfielder's agent, Jorge Mendes, was in Milan yesterday for a reported meeting with Inter officials. "I have always said that I am very happy at Barcelona and I have not given my agent permission to talk with other clubs. Therefore there is nothing in this. I have not ever said I want to change teams," said Deco.
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SAMUEL ETO´O A mene zanima zašto mislite da Eto'o i Henry mogu zajedno igrat? Ja baš mislim da bi bila kolosalna greška dovest Henryja i zadržat Eto'oa jer njih dvojica ne mogu igrat u istoj momčadi. Ševčenko? Hmm... Malo teže pitanje... Vjerujem da bi se njega i Eto'oa moglo složit, ali opet - teško...Ofenzivna linija Messi - Eto'o - Ševčenko - Ronaldinho... Dobro zvuči ali mislim da bi se teško mogla ukomponirat.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-06
Poruka: 144
![]() | Re: SAMUEL ETO´O najbolje nek se eto'o vrati u mallorcu,tamo je najbolje igrao on i maxi lopez(onaj plavokosi dugokosi dječak što je dao chelsea gol) bi činili vrlo dobar tandem i vratili bi otočane na stare staze slave ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Barcelona
Poruka: 300
![]() | Re: SAMUEL ETO´O Po meni bi to bio najgori mogući potez u povijesti Barcelone da ga prodaju.Svake sezone zabije 20 i nešto golova i sada odjendaput više ništa ne vrijedi.Mislim da i novinari imamo prste u tome,nemaju što pisati pak onda pišu takve gluposti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: eto na izlazu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

Malo teže pitanje... Vjerujem da bi se njega i Eto'oa moglo složit, ali opet - teško...
najbolje nek se eto'o vrati u mallorcu,tamo je najbolje igrao