Meni talijanska liga općenito nije draga, jer igraju svi teški bunker. Nisu mi dragi ni Juventus, ni Milan ni Roma ni Inter...
Raspravljate o temi Serie A u Nogomet forumu, dio Sport foruma; c Gogy je napisao: Cyrus je napisao: forza FIORE eace [size=medium] Fo rc a M il an !!! [/size] i ...
Meni talijanska liga općenito nije draga, jer igraju svi teški bunker. Nisu mi dragi ni Juventus, ni Milan ni Roma ni Inter...
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
O čemu ti to?Cyrus je napisao:
i on misli postic nesto u zivotu!?![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ako nisi skuzio...eh. mora da si plav!
No gukni već jednom, nisam plavi već crveno-crni![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
FORZA INTER
Mora da si lud kad si plavo-crn!!!!! Kako si izdrzao 16 godina bez ijednog naslova i mozda ce proci jos toliko......![]()
And love is not the easy thing....
The only baggage you can bring
Is all that you can\'t leave behind
Dobraaaa!Maximus84 je napisao:
Mora da si lud kad si plavo-crn!!!!! Kako si izdrzao 16 godina bez ijednog naslova i mozda ce proci jos toliko......![]()
![]()
Radar404 <- moj blog
Pa nebih se slozio,prosle godine kup, 98 kup uefa i Inter redovito gazi po trofeima tim i birra moretti svake godine,i svake godine najmanje dodju do polufinala