| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? u Sport forumu; gledajući prvo poluvrijeme škotska-hrvatska, baš mi se dopada kako izgleda naša lijeva strana s pranjićem. u dobroje je ... |
| Vidi Rezultate Anketa: treba li na lijevom beku hrvatske nogometne repke igrati šimunić ili pranjić? | |||
| šimunić | | 5 | 15.63% |
| pranjić | | 27 | 84.38% |
| Glasači: 32. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? gledajući prvo poluvrijeme škotska-hrvatska, baš mi se dopada kako izgleda naša lijeva strana s pranjićem. u dobroje je formi, probojan prema naprijed, a stiže zatvarati u obrani. joe mi nije toliko loš obrambeni, kao mnogima, ali radije ga gledam na stoperu, bez obzira na sklonost kiksevima. dakle, moj glas ide pranjiću na lijevom beu. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? Pranjic je svakako osvjezenje i po mom misljenju brzi i snalazljiviji igrac,igra u boljem klubu,konstantnije igra i mislim da je u boljoj formi.Vec mi je dosta simunicevih gluposti i skrivljenih penala.Moj izbor je Pranjic ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,363
![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? Šimunić ja mislim, makar je i on katastrofa ![]() Pranjić nikada nije dobro igrao na toj poziciji...u 1 sezoni u Dinamu na toj poziciji gdje su ga silili je bio naprosto kriminalan. tek je Herenveen skužio da mora igrat u vezi. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 930
![]() ![]() ![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? Trenutno Pranjić najviše zbog činjenice da su R. Kovač i Šimić u užasnoj formi i Šimunić treba igrati stopera
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,716
![]() ![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? meni se ipak vise sigurnim cini Corluka-Simic-Kovac-Simunic, jer simunic je stoper i moze ispravit greske ovih u obrani a pranjic mi je vise za vezu... a recimo sta fali ovome? pletikosa srna-corluka-simic(kovac)-simunic(pranjic) rakitic-kovac-modric-kranjcar petric-olic
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana... HRVATSKA! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? Ne fali nista,ali srnu baciti u obranu je šteta jer je on vrlo kvalitetan vezni igrac
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? A i kada bi stavio Čorluku na stopera, a Srnu na beka izgobio bi na prodornosti te desne strane i bez odlične igre koju igraju Srna i Čorluka na toj desnoj strani. Stvarno su se uigrali dobro dupliraju stranu stvarajuči višak, pokrivaju jedan drugog...Mislim da je to jedno od najjačih oružja reprezentacije, tako da bi igra dosta patila premještanjem Čorluke na stopera, a srne na beka...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... Zadnji Uredio berto11 : 27-03-08 u 11:24. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? Citat:
Mogao je doći u Dinamo i ne samo da bi vjerojatno Dinamo dočekao proljeće u Europi nego bi i Kovač bio na razini zadatka. A Šimić je odigrao koliko? 2 ili 3 utakmice za Milan od početka do kraja ove sezone? Puno premalo.... Pranjić je dobar... Malo je mali ali je brži od Šimunića i konkretniji u napadu. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj