| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Vidolinho To je Kovač zaspao. Odbija mu se u glavu njegovo "igranje" u Borussii. Tamo ... |
| Vidi Rezultate Anketa: treba li na lijevom beku hrvatske nogometne repke igrati šimunić ili pranjić? | |||
| šimunić | | 5 | 15.63% |
| pranjić | | 27 | 84.38% |
| Glasači: 32. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,463
![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? Citat:
Šimić je već definitivno osigurao egzistenciju i za svoje prapraunuke, pa me da budem pošten, čudi šta Mamić ne pokuša ga dovest ![]() a definitivno bi bilo bolje za njegovu karijeru u repki da igra barem redovito kod nas, nego da sjedi na tribinama. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? Citat:
Bolje Čale. Sa Čalom u repki, možemo igrati sa desetoricom. Ne treba onda niti kranjčar ispred njega. ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? dobro, nemojte misliti da govorim d aje za repku, ali se Čale jako puno poboljšao od onog Čale kojeg je inače Bilić čak i pozvao, kad je tek došao. još da nauči centrirat(a to neće) i da bekovi smiju priječ 2 put na tekmi centar...i tada bi bio za repku. ali bez brige, to se neće desiti. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? kolko sam ja čuo Pamić igra vrlo malo u Salzburgu, a u mladoj repci je sada igrao kriminalno...među najgorima još ćemo vidjet da li je trebao ovako rano otić, ili je kao mnogi, napravio zajeb u svojoj karijeri. a za repku da igra ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.