Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? u Sport forumu; ne znam, damfisk nikada nije bio konkretan, samo je srao po Zagrebu(sad će me jebat u zdrav mozak jer ...

Vidi Rezultate Anketa: treba li na lijevom beku hrvatske nogometne repke igrati šimunić ili pranjić?
šimunić 5 15.63%
pranjić 27 84.38%
Glasači: 32. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-03-08, 23:27   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,090
Dunga_burek je zabranio reputaciju
Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke?

ne znam, damfisk nikada nije bio konkretan, samo je srao po Zagrebu(sad će me jebat u zdrav mozak jer sam) to rekao

Marković nije ni rođen u Hrvatskoj, nego u Bosni gdje je i živio, za Srebrića ne znam, al sumnjam da je iz Zagreba.

ako smijem pogađat...možda im smeta šta se kuća nogometa(od HNS-a) nalazi u Zagrebu...meni je to logično, ali šta ja znam šta on misli
Dunga_burek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 23:32   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,340
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Smeta ih šta ih Dinamo sodomizira iz sezone u sezonu, šta mi imamo Mamića, šta je Dinamo uspio zajebat dugovanja, a Hajduk nije, šta se Dinamo sufinancira iz gratskog proračuna, šta ima stabilnost uprave i plan za budućnost, a Hajduk nema i tako dalje.

Uvijek je lakše srat po drugima nego kod sebe nešto mijenjati.

A čisti dokaz za to je šta je nastao OT o odnosima nezasluženo "preferiranog" Dinama i vječno potlačenog 'Ajduka na topicu koji govori o igraču iz Našica i igraču iz Camberre.
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 09:47   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Smeta ih šta ih Dinamo sodomizira iz sezone u sezonu, šta mi imamo Mamića, šta je Dinamo uspio zajebat dugovanja, a Hajduk nije, šta se Dinamo sufinancira iz gratskog proračuna, šta ima stabilnost uprave i plan za budućnost, a Hajduk nema i tako dalje.
momak moj ovo bi i tebe tribalo smetat.....stvarno ne razumijem (ne znam, pretpostavljam da si iz Zagreba) kako jedno normalno ljudsko biće može ovo navest kao nekakav argument u ovoj cijeloj priči....mene bi ovoga bilo sram, i izbjegava bi pisat ovako nešto od stida, kakav mi je klub....

Sjeti se malo čiji su to potrošeni novci....prvo građana Zagreba, a drugo, također i građana cijele Hrvatske (da ne potežem sad cijelu onu priču o centralizaciji nam države, ima se tu još puuno toga dodat)....

Daleko od toga da su u ovi u Splitu janjad, ali ovako nešto izjavit u nekakvom pozitivnom kontekstu meni graniči sa nerazumijevanjem situacije u svom gradu i u cijeloj nam državi....
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 12:43   #44 (permalink)
prof. Foruma

Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase

Potrošen je i moj novac i ne smeta me. Smeta me šta se iz istog poola plača i Cibona koju ne mogu smisliti, ali to je druga priča i ovisi o osobnim preferencama.

Meni Mamić ne smeta, dapače - baš mi je kralj. Jedan od najuspješnijih poslovnih ljudi u Hrvatskoj sa tendencijom da tu i tamo dobro zabavi ljude svojim ispadima.

U cijelom procesu rješavanja problema dugovanja najebao je Dražen Ladić, a on je ionako cigan koji samo sere i kojemu je neuredno plačanje ispod stola u dolarima bilo ok kada je on bio sa druge strane stola, a sada se postavlja kao nekakva moralna vertikala.

Hajduk bi se ugrizao za vlastito dupe da ima ili Mamića ili da je uspio tako elegantno riješiti dug. Ali nije. I tome Dinamo ili Zagreb nisu nikako krivi.

A toga šta bi tebe bilo sram pisati - pih! mene bi bilo sram napisati da sam Hajdukovac.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 14:34   #45 (permalink)
Akademik Foruma

kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat

A prika moj ako te ne smeta šta još da ti kažem...i ako ti je Mamić pravi poslovni čovjek...nemam ti stvarno više šta za reć....
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 14:40   #46 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
A prika moj ako te ne smeta šta još da ti kažem...i ako ti je Mamić pravi poslovni čovjek...nemam ti stvarno više šta za reć....
Pa niti nemoj, nisam te ništa niti tražio da kažeš.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 14:49   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,643
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Ja stvarno ne kužim ove štovatelje Mamića. Čak su manjina među navijačima dinama tako da neću štovatelje Mamića staviti u grupu sa dinamovim navijačima.

Ali mi nije jasno zašto svi ti likovi misle da bi mi tog primitivca htjeli u Hajduku.
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 15:58   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,090
Dunga_burek je zabranio reputaciju

jedino(šta nije malo, al jedino je) šta me smeta je to šta je primitivac...vidi se da voli klub, a ponekada i pretjeruje.

Najjači njegov potez mi je bio kad je jebo mater novinarima...na tome mu svaka čast

ali ovo sa Ivankovićem , Eduardo i Čarli

jel sma ja jedini koji je skužio SKROZZZZZZZZZZZZ off-topic

makar teško više imamo šta govoriti o temi...možda da se zaključa
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 18:31   #49 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Ja stvarno ne kužim ove štovatelje Mamića. Čak su manjina među navijačima dinama tako da neću štovatelje Mamića staviti u grupu sa dinamovim navijačima.

Ali mi nije jasno zašto svi ti likovi misle da bi mi tog primitivca htjeli u Hajduku.
Mislim da si u krivu. Među BBB-ima nema štovatelja Mamića, a opet - šta oni znaju.

Da je lik seljačina na refule - je. Žao mi je zbog Ivankovića, ne toliko zbog Čarlija i Eduarda jer su oni objektivno prerasli okvire naše lige i finu su lovu na njima digli.
Drago mi je kada sere novinarima jer ima pravo u 99% izrečenog.

E sad - zašto bi vi htjeli njega umjesto Fiorentinija? Pa ne znam, stvarno. Fredi je stvarno sposoban....
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 20:26   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Bila je neka ženska kratko na forumu i Mamića branila....na kraju se ispostavilo da joj je obiteljski prijatelj....jel tebi on nešto slično?
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113