Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi šimunić ili pranjić na lijevom beku repke? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Vidolinho Pa da te pitam ponovo - o čemu ti pričaš zaluđeni čovječe? Moš' mislit argumenata... sve prš...

Vidi Rezultate Anketa: treba li na lijevom beku hrvatske nogometne repke igrati šimunić ili pranjić?
šimunić 5 15.63%
pranjić 27 84.38%
Glasači: 32. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-04-08, 11:25   #51 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: šimunić ili pranjić na lijevom beku repke?

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Pa da te pitam ponovo - o čemu ti pričaš zaluđeni čovječe?

Moš' mislit argumenata... sve pršti od istih...

Osim Špace Poklepovića i sada Bilića, svi vodeći ljudi zagreabčke nogometne reprezentacije bili su povezani na neki način sa Dinamom. Naravno da nisu svi rođeni u Zagrebu. To, uostalom, nije ni presudno. Jer nisu ni svi oni koji su povezani za Hajdukom rođeni u Splitu.

Bitno se da se od svog prvog nastupa pa do današnjeg dana u zagrebačkom nogometnom savezu i zagrebačkoj nogometnoj reprezentaciji favorizirao, protežirao, forsirao i gurao prvenstveno interes (financijski, utjecajni ili bilo kakav treći) Dinama i Zagreba. Počevši od dana Krivoustog Ljigavca pa do danas...

A sad ti možeš gledat rodoslovlje svakog igrača reprezentacije i do sto generacija unatrag, ali tu činjenicu nećeš moć osporit.

Kao što rekoh - zagrebački nogometni savez i zagrebačka nogometna reprezentacija.

Koja samo formalno nosi naziv "hrvatska".

Osobito je zgodno, da ne kažem šarmantno, kad mene zaluđenim proglašava osoba koja Mamića doživljava kao "uspješnog poslovnog čovjeka" i "baš zanimljivog lika", osoba koja evidentni lopovluk sa opraštanjem Dinamovih dugova smatra "dobrim potezom", osoba koja sramotno, bezobrazno i arogantno financiranje jednog nogometnog kluba novcima svih građana ove zemlje smatra vještim aranžmanom sposobnog poslovnog čovjeka.

I na koncu - reprezentacija i nogometni savez su zagrebački jer reprezentacija igra u Zagrebu a svi ostali gradovi moraju "dokazivat" da su "zaslužili" da se igra u njima; i zato što igranje u Dinamu ili bilo kakva povezanost sa Dinamom automatski garantiraju nastup za reprezentaciju dok svi ostali moraju "dokazivat" da su dovoljno vrijedni za reprezentaciju; zato što svako nepozivanje nekgo igrača Dinama automatski dovodi do nemilosrdnog medijskog linča izbornika koje se usudio nepozvad Dinamovog igrača u reprezentaciju; zato što ama baš sve vezano za državni nogomet odlučuje Zagreb, u skladu sa interesima Zagreba i Dinama, i na način da se pogoduje Zagrebu i Dinamu.

A tu je i ona mala sitnica sa najkatoličkijim i najhrvatskijim klubom. A to je izjavio - gle, čudna li čuda - predsjednik zagrebačkog nogometnog saveza.

Toliko o tome.

Zadnji Uredio damfisk : 01-04-08 u 11:38.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 13:06   #52 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,347
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Potrošen je i moj novac i ne smeta me. Smeta me šta se iz istog poola plača i Cibona koju ne mogu smisliti, ali to je druga priča i ovisi o osobnim preferencama.

Meni Mamić ne smeta, dapače - baš mi je kralj. Jedan od najuspješnijih poslovnih ljudi u Hrvatskoj sa tendencijom da tu i tamo dobro zabavi ljude svojim ispadima.

U cijelom procesu rješavanja problema dugovanja najebao je Dražen Ladić, a on je ionako cigan koji samo sere i kojemu je neuredno plačanje ispod stola u dolarima bilo ok kada je on bio sa druge strane stola, a sada se postavlja kao nekakva moralna vertikala.

Hajduk bi se ugrizao za vlastito dupe da ima ili Mamića ili da je uspio tako elegantno riješiti dug. Ali nije. I tome Dinamo ili Zagreb nisu nikako krivi.

A toga šta bi tebe bilo sram pisati - pih! mene bi bilo sram napisati da sam Hajdukovac.
E ova izjava zaslužuje rep -

jadna je ta država gdje je Mamić jedan od najuspješnijih poslovnih ljudi.... e jesi me nasmijao..
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:34   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 440
CroSoul se izdvaja iz mase

Po meni bi definitivno trebao lijevog bočnog igrati Pranjić, jer se vidjelo protiv Škotske da i Kranjčar bolje funkcionira kada mu je Pranjić iza leđa. A Šimuniću je ipak logičnija pozicija na stoperu
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114