| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? u Sport forumu; danas Abramovič igra u Finskoj 1. ligi. pa i nije KATASTROFALNO, ali znam da nije ni dobro Inter Turku.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Citat:
Citat:
Citat:
Postoji opcija MULTIQUOTE kada želiš odgovoriti na više postova, nema potrebe da pišeš post za postom.
__________________ nije život jedna deva Zadnji Uredio damfisk : 17-03-08 u 16:44. | |||
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Ja sam iz Istre i zato tvrdim da se u Istri izrazito loše radi, pogledaj samo malo u zadnjih 15 godina, koliko znaš dobrih nogometaša iz Istre? Možda, ali možda Igor Pamić, i daj bože mali Manuel Pamić. Ostalo 0 bodova. Ista stvar vrijedi i za PG županiju, jednostavno jako jako loš rad i u Istri i u Rijeci, zato i nema nikakvih rezultata, što se tiče vrhunskih nogometaša s tog područja. Kad sam ja bio kadet, onda su moji suigrači odlazili u Varteks, jer im je tada bio jako cijenjen omladinski pogon. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,448
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? a šta bi mi Zagorci tek trebali reć...čim neko da 2 gola, već je u Varteksu i za to nam klubovi(svi niželigaški) ne dobiju ni lipe. kao npr. Frljužec i Smrekar, oba Krapinčani...1 najbolji strijelac juniora, a 2. već dosta dugo među seniorima 1 velikog talenta Marjanovića su nam tako govnari upropastili. |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
![]() | Citat:
Citat:
__________________ nije život jedna deva Zadnji Uredio damfisk : 17-03-08 u 16:45. | ||
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? pa da postoji neko da mari u klubu mislim da bi se dobilo kakve-takve pare....ali sve je nekako briga sad je u klubu uvedena politika da svi igrači Moraju dolazit iz Krapine...zato nam je pola ekipe otišlo i sad praktički samo juniori igraju....a 1 od njih je i brat od Frljužeca ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Citat:
Uvjeti su idealni za rad, recimo jedan Poreč, pa tu je znala repka dolazit, u krugu od 500 metara, imaš 4,5 igrališta, što umjetne trave, što prave. Da ne spominjem kako je to sve više-manje u prirodi, tako da jedan kvalitetan i maštovit trener može napraviti jako kvalitetne pripreme. | |
| | |
| | #18 (permalink) | ||
![]() | Citat:
Citat:
__________________ nije život jedna deva Zadnji Uredio damfisk : 17-03-08 u 16:46. | ||
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Citat:
a baš da su radili neku prevagu...i nisu. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? A kaj da ti velim ako je tak onda im je sasvim svejedno, pa zato nek igraju domaći dečki
__________________ nije život jedna deva |
| | |
![]() |
| Tagovi: mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:02.