| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? u Sport forumu; Dali se netko razumije u licence nogometnih trenera, te koja je licenca za koji uzrast djece. Znam da odnedavno postoji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Dali se netko razumije u licence nogometnih trenera, te koja je licenca za koji uzrast djece. Znam da odnedavno postoji i nogometna akademija pri HNS-u,ali neznam koje licence se dobivaju kad je završiš. Trenutno tu akademiju pohađaju poznati bivši reprezentativci ( Pršo, Vlaović i dr )
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Evo upravo mi je forumaš Berto11 svojom informacijom uništio dan. Pa ne mogu vjerovat da je Mamić potjerao čovjeka koji mu je napokon uredio školu nogometa te maknuo večinu tatinih sinova. Ovo je stvarno apsurd. Da se jedan čvovjek može nabacivati ovakvim stručnjacima kao starim cipelama, e pa to je stvarno užasno. E da mi je samo dokučiti zašto je to napravio, mada sumnjam na jednu stvar koja bi mogla biti. Vjerovatno se ne slažu oko dovođenja puno djece iz stranih zemalja, a što će Mamić forsirati idućih godina, a možda se i varam. Znam da je veliki korak unazad u radu škole nogometa NK Dinamo, a na žalost to će se najviše vidjeti na djeci koja tamo treniraju ( čini mi se da se vrača ono doba kad su igrale koverte a ne djeca s talentom )
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,470
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Citat:
ni sam Jozić nije bio ljut kad je odlazio, engo su smao bile nesuglasice.. ne možete uvijek čim neko otiđe reć....jebeni mamić otjerao ovog i onog. ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Citat:
A što da ti kažem uvjeti ne moraju biti ključna stvar....bitno je da su dobri treneri koji će znati od talenta napreviti igrača. I još najbitnije od svega je da se radi pošteno... tj. da igrač svojom igrom zaslužuje mjesto u prvoj ekipi, a ne novcima ili plačanjem individualnih treninga...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 11
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? jel mi mozes reci dali se mogu upisati u nk Zagreb jer imam 16 godina,trenirao sam 5 godina u HAŠK-u pa....prestao sam i sad trazim novi klub a vidim da je nk Zagreb jako hvaljen,sad jos samo neznam dali se mogu upisati jer imam 16 godina,mozda sam prestar....pa...ako mi mozes odg na to pitanje?????pozdravvvvvvv |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Citat:
Ja mislim da nebi trebalo biti problema...Odeš u klub predstaviš se i kažeš da bi trenirao za njih... Oni će ti vjerovatno dati šansu da odradiš koji trening i ako smatraju da si dovoljno perspektivan ostavit će te da treniraš s njima... ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 17-04-08 u 16:42. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Citat:
iako neznam koja je razlika izmedju SKOLA NOGOMETA i izmedju ovih ajmo reci ''obicnih'' klubova heh,pozz | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | dok sam trenirao u HAŠK-u trener me je stavio na poziciju stopera,ali u zadnjih par godina igram krilo i špicu,ali fakat mogu igrati sve pozicije,ali doslovno sve hehehee i moram se pohvalit da imam stil igre kao cristiano ronaldo hehe a usput mogu reci da mi je on i uzor hehehe,pozzzzzz svimaaaaa iii dali moze jos neko neke preciznije informacije dati u vezi NK ZAGREBA??????hvalaaa Koristi edit! Zadnji Uredio gggiga : 17-04-08 u 17:18. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

iako neznam koja je razlika izmedju SKOLA NOGOMETA i izmedju ovih ajmo reci ''obicnih'' klubova heh,pozz