Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? u Sport forumu; Dali se netko razumije u licence nogometnih trenera, te koja je licenca za koji uzrast djece. Znam da odnedavno postoji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-03-08, 09:05   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 232
krizma7 se izdvaja iz mase
Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ??

Dali se netko razumije u licence nogometnih trenera, te koja je licenca za koji uzrast djece. Znam da odnedavno postoji i nogometna akademija pri HNS-u,ali neznam koje licence se dobivaju kad je završiš. Trenutno tu akademiju pohađaju poznati bivši reprezentativci ( Pršo, Vlaović i dr )
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 09:15   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 232
krizma7 se izdvaja iz mase

Evo upravo mi je forumaš Berto11 svojom informacijom uništio dan. Pa ne mogu vjerovat da je Mamić potjerao čovjeka koji mu je napokon uredio školu nogometa te maknuo večinu tatinih sinova. Ovo je stvarno apsurd. Da se jedan čvovjek može nabacivati ovakvim stručnjacima kao starim cipelama, e pa to je stvarno užasno. E da mi je samo dokučiti zašto je to napravio, mada sumnjam na jednu stvar koja bi mogla biti. Vjerovatno se ne slažu oko dovođenja puno djece iz stranih zemalja, a što će Mamić forsirati idućih godina, a možda se i varam. Znam da je veliki korak unazad u radu škole nogometa NK Dinamo, a na žalost to će se najviše vidjeti na djeci koja tamo treniraju ( čini mi se da se vrača ono doba kad su igrale koverte a ne djeca s talentom )
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 17:52   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-04-08
Poruka: 1
p@vle se izdvaja iz mase

katastrofa,s mladima se radi ali nedaje im se prilika da se dokazu.jedini nas klub koji daje priliku mladima je varteks i sve cestitke idu njima
p@vle je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 18:10   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,470
Dunga_burek je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
Evo upravo mi je forumaš Berto11 svojom informacijom uništio dan. Pa ne mogu vjerovat da je Mamić potjerao čovjeka koji mu je napokon uredio školu nogometa te maknuo večinu tatinih sinova. Ovo je stvarno apsurd. Da se jedan čvovjek može nabacivati ovakvim stručnjacima kao starim cipelama, e pa to je stvarno užasno. E da mi je samo dokučiti zašto je to napravio, mada sumnjam na jednu stvar koja bi mogla biti. Vjerovatno se ne slažu oko dovođenja puno djece iz stranih zemalja, a što će Mamić forsirati idućih godina, a možda se i varam. Znam da je veliki korak unazad u radu škole nogometa NK Dinamo, a na žalost to će se najviše vidjeti na djeci koja tamo treniraju ( čini mi se da se vrača ono doba kad su igrale koverte a ne djeca s talentom )
nije ga potjerao izravno, nego nije se slagao o jozićevim idejama o napretku omladinske škole...pa je ovaj odlučio otići

ni sam Jozić nije bio ljut kad je odlazio, engo su smao bile nesuglasice..

ne možete uvijek čim neko otiđe reć....jebeni mamić otjerao ovog i onog.
Dunga_burek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 19:46   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
Ovo je nevjerovatno, pa zar nitko od forumaša ne prati mlađe uzraste nogometaša i zar nitko nema mišljenje o tome kako se radi u našim školama nogometa. znam da se dosta djece bavi tim sportom pa zato želim čuti poglede o radu škola naogometa sa svih strana. Evo počet ću ja sa jednim osvrtom. Znam da su klinci NK Zagreba nedavno bili u Zadru i Splitu. Kažu ljudi da su u Zadru igrala djeca na igralištu Bagat koje nije u blizini stadiona NK Zadra te da je igralište bilo dosta loše. O tome ja želim čuti mišljena, jer ne vidim razliku između djece iz Zagreba i Zadra, odnosno želim da i ta djeca iz Zadra imaju terene na kojima će moči normalno vježbati.
Pa da igralište Bagata i nije igralište sa najboljim uvjetima, ali mislim da ako postoji volja i talent to mladim igračima nebi smjelo predstavljati problem. Inače mislim da maladi zadrani ne treniraju na stadionu bagata nego tamo igraju neke utakmice. Mislim da treniraju u bivšoj vojarni na baninama gdje ima nekoliko igrališta za mali nogomet i jedno za veliki sa atltskom stazom..., barem sam ja tamo trenirao u svoje vrijeme...

A što da ti kažem uvjeti ne moraju biti ključna stvar....bitno je da su dobri treneri koji će znati od talenta napreviti igrača. I još najbitnije od svega je da se radi pošteno... tj. da igrač svojom igrom zaslužuje mjesto u prvoj ekipi, a ne novcima ili plačanjem individualnih treninga...
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 16:16   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 11
C.Ronaldo se izdvaja iz mase

jel mi mozes reci dali se mogu upisati u nk Zagreb jer imam 16 godina,trenirao sam 5 godina u HAŠK-u pa....prestao sam i sad trazim novi klub a vidim da je nk Zagreb jako hvaljen,sad jos samo neznam dali se mogu upisati jer imam 16 godina,mozda sam prestar....pa...ako mi mozes odg na to pitanje?????pozdravvvvvvv
C.Ronaldo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 16:38   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: C.Ronaldo Pogledaj Poruke
jel mi mozes reci dali se mogu upisati u nk Zagreb jer imam 16 godina,trenirao sam 5 godina u HAŠK-u pa....prestao sam i sad trazim novi klub a vidim da je nk Zagreb jako hvaljen,sad jos samo neznam dali se mogu upisati jer imam 16 godina,mozda sam prestar....pa...ako mi mozes odg na to pitanje?????pozdravvvvvvv

Ja mislim da nebi trebalo biti problema...Odeš u klub predstaviš se i kažeš da bi trenirao za njih...

Oni će ti vjerovatno dati šansu da odradiš koji trening i ako smatraju da si dovoljno perspektivan ostavit će te da treniraš s njima...

Zadnji Uredio berto11 : 17-04-08 u 16:42.
berto11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 17:02   #28 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Ja mislim da nebi trebalo biti problema...Odeš u klub predstaviš se i kažeš da bi trenirao za njih...

Oni će ti vjerovatno dati šansu da odradiš koji trening i ako smatraju da si dovoljno perspektivan ostavit će te da treniraš s njima...
hvala berto!!!nadam se da je istina to sto kazes hehe,posto zvao sam bio dinamo i oni imaju skolu nogometa ali samo do 12 godina,pa su rekli da sam prestar iako neznam koja je razlika izmedju SKOLA NOGOMETA i izmedju ovih ajmo reci ''obicnih'' klubova heh,pozz
C.Ronaldo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 17:06   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,470
Dunga_burek je zabranio reputaciju

jel se smije znat koju poziciju igraš
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 17:09   #30 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Dunga_burek Pogledaj Poruke
jel se smije znat koju poziciju igraš
dok sam trenirao u HAŠK-u trener me je stavio na poziciju stopera,ali u zadnjih par godina igram krilo i špicu,ali fakat mogu igrati sve pozicije,ali doslovno sve hehehee i moram se pohvalit da imam stil igre kao cristiano ronaldo hehe a usput mogu reci da mi je on i uzor hehehe,pozzzzzz svimaaaaa

iii dali moze jos neko neke preciznije informacije dati u vezi NK ZAGREBA??????hvalaaa

Koristi edit!

Zadnji Uredio gggiga : 17-04-08 u 17:18.
C.Ronaldo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114