| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? u Sport forumu; Pošteno rečeno kako već imaš 16 god., trebao bi rađe probat u niželigaškom klubu...nemoj se uvrijediti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,470
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Pošteno rečeno kako već imaš 16 god., trebao bi rađe probat u niželigaškom klubu...nemoj se uvrijediti ali sa 16 god. ima već i igrača koji igraju za seniore(rijetko, ali ima i toga )..u malom klubu ćeš se barem moći zabavljat...jebi ga plaća će bit(ako postaneš igrač) skoro nikakva(1000 kuna mjesečno je kod mojeg lokalnog 4ligaša) al nogomet se igra zbog zabave također... to tije moja preporuka, jer ako do 16. god. ni sam ne znaš koja je tvoja pozicija, onda imaš problem i to gadan problem(stvarno bez uvrede) moraš znat d anije sramota igrati za manje klubove, jer mislim da u Zgarebu i nemaš neke šanse smao da te pitam zašto više ne treniraš u HAŠku ![]() Zadnji Uredio gggiga : 17-04-08 u 17:35. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 11
![]() | netreniram vise jer sam bio imao lose ocjene u skoli pa stara poludila i ispisala me,sad kad sam ih popravio opet me tjera da treniram,al ovaj put nemislim prestajat trenirat zbog nikakvog razloga heh,a ljepo si ovo reko Dunga_burek,cjenim iskrenost,al...jbg meni je zao sto me nisi vidio kako igram kad me vec prozivas LOSIM IGRACEM,hihihihi,al ok je...sve 5,....al ja cu probat u Zagrebu se progurat,iako znam da je tamo ekipa prejebena,al jbg i zamjena je dobra (ako dodjem do toga) hehe, evooooo ljudiiii jos samoooooo jednooooo pitanjeeeee,dali netko zna gdje mogu kupiti NIKE MERCURIAL VAPOR III bijelo zlatne boje,jer u proslom duccanu u kojem sam ih kupio ih nema vise pozzz![]() Koristi edit! Zadnji Uredio gggiga : 17-04-08 u 17:42. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Do'h! | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Da još jednom napišem da kada odgovarate na post koji je prvi iznad vašeg nema potrebe da ga i quotate, jer se predpostavlja da na njega odgovarate... Pogotovo ako je post poduži... Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Ako misliš da si dovoljno kvalitetan...da možeš konkurirati među njihovim kadetima/junorima...provaj si riješiti provu...mislim da neće biti problem da ti dadu priliku sa jednim dva treninga... Iako mi je teško to reči kada nemam pojma kako igraš..., ali nemoj odustajati nikada nije kasno...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? hvala berto pozitivna misljenja su najbolja nemojte mi rusit samopouzdanje hehehe,nemate pojma kakvu zelju imam za treniranjem hehehehhe,pogotovo DONGA_BUREK me je sad malo u bed bacio sa svojom izjavom hehe al nemaa veze,mora bit malo i kritika hehe pozzz |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? po meni se najbolje radi u Zagrebu... poslje toga u Dinamu, pa u Varteksu...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? Svako se najbolje radi u nk Zagreb, s time da mjerilo nije i nebi smjela biti tablica. Kontakt roditelja i trenera je sveden na minimum i to je svakako pravi put. Ovo govorim iz vlastitog iskustva. Uz bok Zagrebu po mom mišljenju je Varteks. U Dinamu se previše luta, odnosno kad je Jozić posložio školu i kad se počelo raditi kvalitetno a trenirali su i igrali oni za koje je struka ocijenila da su perspektiva, morao je otići. Zašto se tako radi i odnosi prema stručnjacima koje u hrvatskoj možemo nabrojati na prste ja neznam ali mogu predpostaviti,trebaju u klubu biti podobni a kvaliteta će se i ovako jeftino dovoditi iz Brazila, Bosne itd. |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() | Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? a jesi ti bio trenirao u zagrebu ili.....????k jesi daj mi reci nesto vise ako imas vremena...posto danas sam isao sa starcima do nk Zagreba da se raspitamo dal bih mogao trenirat...i pozvali su me na selekciju za mjesec dana pa cemo vidjet dal ce me primit ili....heh,pozzz svimaaa |
| | |
| | #39 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Citat:
Citat:
Zadnji Uredio gggiga : 04-05-08 u 00:25. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:22.