Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ?? u Sport forumu; pa stavio si tri upitnika, pa sam mislio da ti ješto čudno, i naravno da nije nikakav problem. Koje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-08, 21:11   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,584
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg
Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ??

pa stavio si tri upitnika, pa sam mislio da ti ješto čudno, i naravno da nije nikakav problem. Koje godište ti je buraz od frenda?
dark_zg je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 21:17   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 5,844
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

ne znam tocno... 92 ili 93... koje je tvoj?
For all the rest of time
ponosnipurger je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 21:21   #73 (permalink)
dr.sc. Foruma

dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar

moj je 96, a ako je jedno od tih godišta onda je sigurno i dobar igrač.Evo 93 godište je sad nedavno bilo u Poljskoj na "Nike cupu", prošli su skupinu i u četvrtfinalu izgubili od Basela (čini mi se ) koji je na kraju i osvojio turnir.
dark_zg je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 21:39   #74 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 5,844
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

e onda je 93...
izgubili su 1:0, al su navodno bili bolji od Basela al lopta nije htjela u gol... na kraju su bili 8...
For all the rest of time
ponosnipurger je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 23:39   #75 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 318
rudinho se izdvaja iz mase

hrvatska ima jako puno talenata, posebno grad zagreb.
Ali nk zagreb i dinamo unistavaju masovno te igrace.
Jednostavno im je bitniji medusobni omjer nego stvaranje igraca.
Pogledaj samo koliko igraca iz repke igra a da su skolovani kod nas, jako malo..

jedno 98' dinama dobilo barcelonu
a recimo jedno 97' godiste zagreba, dobiva 97 stuttgarta 3:0
jedno 96' dinama je pobjedilo na turniru u manchesteru

znaci sad smo cak ispred njemaca, talijana, spanjolaca i engleza, ali to samo jel su djeca tek na pocetku skolovanja i gleda se samo talent...

kasnije se kad ih se nesto treba i naucit...svi otpadaju i samo super talenti kao modric, mogu ici vani igrat u jake klubove.
To je jako zalosno.
Umijesto da se ulaze lova u te mlade igrace koji ce jednog dana biti mrak, oni njih ne cijene uopce i kupuju igrace koji su otpad...
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 00:15   #76 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,811
Dunga_burek je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: rudinho Pogledaj Poruke
Pogledaj samo koliko igraca iz repke igra a da su skolovani kod nas, jako malo..

znaci sad smo cak ispred njemaca, talijana, spanjolaca i engleza, ali to samo jel su djeca tek na pocetku skolovanja i gleda se samo talent...

kasnije se kad ih se nesto treba i naucit...svi otpadaju i samo super talenti kao modric, mogu ici vani igrat u jake klubove.
To je jako zalosno.
Umijesto da se ulaze lova u te mlade igrace koji ce jednog dana biti mrak, oni njih ne cijene uopce i kupuju igrace koji su otpad...
ne slažem se sa tobom...mnogi klubovi(pa mogu reć gotovo svi osim Međimurja koji su očajni i u rezultatima i u mladima) koriste svoju omladinsku školu, i to iz god. u god.

Problem nije u klubovima, nego u tim mlaidm igračima koji misle da su za Čelzi čim 1. put odigraju utakmicu u 1. ligi...e to ježalosno
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 08:04   #77 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: rudinho Pogledaj Poruke

To je jako zalosno.
Mislim da nisi u pravu, i ne razumijem tvoj animozitet prema Dinamu i Zagrebu. To što si dovode djecu iz drugih klubova je sasvim normalna stvar, pa nemreš sa 6,7 godina znati dali će netko biti za nogomet ili ne, sve je to jedan proces u kojem su promjene sasvim normalna stvar. Problem je u tome što roditelji stavljaju pred djecu nemoguće zahtjeve i što od svoje djece rade zvijezde, a dovoljna je jedna malo jača ozljeda i gotovo, ili dogodi se u razvoju djeteta nešto što ga ogranići kao igrača i više nije konkurentan.
Što se tiče toga da nam danas u reprezentaciji igra malo igrača poniklih u našim školama nogometa, i tu se ne slažem s tobom. Tu su neki sasvim drugi razlozi u igri, pa ako griješim onda se ispričavam. Ovako neka mi netko objasni zašto jedan Pršo, Weber,Strupar, ili Križanac nisu igrali za repku dok su imali 23,24 godine, a sigurno su bili kvalitetni nogometaši jer nogomet nemreš naučiti u 30-oj godini. Tu se radi o drugim stvarima, a mislim da znaš na šta mislim. Evo imat ćeš sad uskoro svježi primjer sa Strinićem koji dolazi u Dinamo iz Dragovoljca. Dečkoje bio jedan od najboljih juniora Hajduka, pa zbog kojekakvih igrica otišao u Francusku, gdje naravno ništa nije napravio, pa došao u Dragovoljac i odigrao jako dobru sezonu. Sad kad dođe u Dinamo (ako dođe?) za godinu, dve sigurno će biti u kadru repke, zapamti šta sam ti rekao, i to ti je tako. Zato nemoj kriviti školu Dinama i Zagreba da uništavaju djecu jer to nije istina, a osim toga moraš znati da u današnje vrijeme nema sentimentalnosti što se odnosa prema igračima tiče, i to je tako.To ti je isto kao da kažeš da Osijek unoštava djecu u Slavoniji zato što si dovodi djecu iz okolnih klubova, ili Hajduk uništava djecu zato što pokupi sve što valja iz Dalmacije. Htio ti to priznati ili ne ali djeca koja dođu u takve klubove napreduju u razvoju, međutim jednostavno je nemoguće da svi uspiju i da svi budu vrhunski nogometaši.
dark_zg je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 09:27   #78 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 1
Esmeralda7 se izdvaja iz mase
Cool Re: ŠKOLE NOGOMETA u Hrvatskoj! Šta mislite o radu s mladima ??

Sad bi se malo ubacila u ovu raspravu. Sin mi igra u Zagrebu već par godina. Mogla bih se složiti (malo) da Dinamo i Zagreb uništi tu djecu, ali dobro pitanje je gdje su roditelji? Često čujem kako roditelji baš forsaju djecu i mislim da koliko je i klub odgovoran da i roditelji ima 50% odgovornosti. Neki su već "potpisali" ugovor za Barcelonu! To je strašno za slušati. Moj sin jako dobro igra i zadovoljan je i sa uvjetime i sa trenerima-- to je njemu (a i meni)najbitnije. Ako danas sutra krene dalje iz Zagreba nek to bude kad je stvarno vrijeme za to. Nekima je bitna da imaju grb od Dinama ne dres a da li će igrati ili sjesti na klupi nekima je to manje bitno! Kako smo već duže u tome, mogu reći da opčenito nogomet u Hrvatskoj je pokvraren. Znam više slućaja gdje određena djeca igraju jer su im roditelji "netko i nešta". To više uništava djecu nego sam Dinamo i Zagreb.
Esmeralda7 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 09:29   #79 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,350
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Esmeralda7 Pogledaj Poruke
Sad bi se malo ubacila u ovu raspravu. Sin mi igra u Zagrebu već par godina. Mogla bih se složiti (malo) da Dinamo i Zagreb uništi tu djecu, ali dobro pitanje je gdje su roditelji? Često čujem kako roditelji baš forsaju djecu i mislim da koliko je i klub odgovoran da i roditelji ima 50% odgovornosti. Neki su već "potpisali" ugovor za Barcelonu! To je strašno za slušati. Moj sin jako dobro igra i zadovoljan je i sa uvjetime i sa trenerima-- to je njemu (a i meni)najbitnije. Ako danas sutra krene dalje iz Zagreba nek to bude kad je stvarno vrijeme za to. Nekima je bitna da imaju grb od Dinama ne dres a da li će igrati ili sjesti na klupi nekima je to manje bitno! Kako smo već duže u tome, mogu reći da opčenito nogomet u Hrvatskoj je pokvraren. Znam više slućaja gdje određena djeca igraju jer su im roditelji "netko i nešta". To više uništava djecu nego sam Dinamo i Zagreb.
Isti problem je u Dalmaciji... samo što mi nemamo Dinamo, mi imamo Hajduka...

Čudo djece je otpalo za to što nisu nečiji... i to je tužno... a ovi ostali ne znaju trčat, a prezivaju se "poznato"
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 10:05   #80 (permalink)
dr.sc. Foruma

Čestitke juniorima NK Varteks na osvojenom prvenstu HNL-a
dark_zg je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114