| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Slaven Bilić u Sport forumu; 4-3-3 Srna - Čarli - Kovač(Šimunić) - Pranjić Rakitić - kovač - modrić ? - petrić - Buco... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Slaven Bilić imam svoje mišljenje, kome ne paše neka iznese svoje i dobro
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Slaven Bilić Eto tako, zato što je sad pun sebe dok nam ide (za što je on najmanje zaslužan) a vidjet ću ga tko će mu sve biti kriv kad ne bude išlo Isto tako danas kenjka kao prisat će na sve što nogometni savez odluči ali nek mu oni pokažu koliko im on vrijedi jer bi on volio još malo ostati ali eto nitko ga ne cijeni, plač, plač Ma daj, ili prestani kenjkati i otvoreno traži plaću ili idi gdje te više cijene Ne da sam ja protiv naših uspjeha, naprotiv, samo ne volim takva sranja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Slaven Bilić Je, samo ne zna zaključati vrata pa mu igrači svako malo bježe na cajke ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.