| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Slaven Bilić u Sport forumu; 4-2-3-1 Pletikosa Corluka - R. Kovac - Simunic - Pranjic N. Kovac - Modric Srna - Rakitic - Kranky Petric klupa: Runje, Knezevic, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 440
![]() | Re: Slaven Bilić Citat:
Kažem, Bilić ima pravo biti zahtjevan jer je nakon dugo vremena stvorio reprezentaciju koja igra dobar nogomet, može igrati sa svakim na svijetu i još k tome ima rezultate što je najvažnije. Tako da ova tvoja naklapanja nemaju veze, jer ti samo nagađaš da će on nekoga okriviti kada rezultati budu loši. Do toga još nije došlo pa ti i nitko ne zna kako će se on ponašati kada se i ako to dogodi. A ovo što je jučer govorio, ja se potpuno slažem s njim. Oni bi trebali doći do njega i ponuditi mu novi ugovor, a ne da on njih mora moliti da se produži ugovor. Kao Srebrić i Marković su neke veličine...obični fosili koji ništa nisu napravili za HR nogomet, za razliku od Bilića!
__________________ Sve je sranje osim pišanja...ali i pišanje je sranje ako pišaš uz vjetar | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slaven Bilić Ma dobar je Bilić. Moja zamjerka je što je poštenjačina i tih čovjek, pa uvijek sve govori s cenzurom. Umjesto da kaže Markoviću da hoće novi ugovor, da se riješi pitanje Prosinečkog i da se završe te administrativne pizdarije. On kaže da će pristati na sve, da samo želi poštovanje od Markovića, a to je prenaivno. Marković nikoga ne cijeni i ne poštuje, zašto bi Bilića. Marković je seljačina, njega treba nogirat... A Bilića bez obzira na rezultate zadržat malo duže, a ocjenit njegov rad nakon SP u J.Africi, bez obzir išli na njega ili ne.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 300
![]() | Re: Slaven Bilić Normalno da neće pristati na sve, mislim da je to rekao kako bi ovim "stručnjacima" iz HNS-a napokon poslao neku poruku. A ako to neko naziva kenjanjem,ok, ali onda ima pravo kenjati još puno više jer je kroz mnogo utakmica pokazao što je u stanju napraviti naša repka. Što mene živcira je ta viječna euforija, jer uvijek kada je sce super zaseremo neko natjecanje. Ali to je druga priča... ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Slaven Bilić Ma dobar je. Imam osječaj da kada će nas neka repka pošteno ispeglati kada će biti važno (jebeš Nizozemsku u Splitu, Poljud ionako nije teren za ozbiljne utakmice), da će sam prvi reći da je pogriješio i šta je pogriješio. Za razliku od Kranjčara, Barića, Jozića. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slaven Bilić Citat:
Evo mu odgovor baš ovdje. Ovo podebljano je, rekao bih, sukus svega onoga što ne valja u našem nogometu, i u zagrebačkom nogometnom savezu, organizaciji koja nekim čudom nosi formalni naziv "Hrvatski nogometni savez". Hrvatski? Kakva sprdačina...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Slaven Bilić Taj Bilic po kojem neki seru pez prestanka je stavio Modrića, Ćorluku i Dudu-a kao glavne igrače repke, dok ih Kranjčar uopce nije zvao na SP, odnosno zvao je Modrića, al mu je igro 2%... I evo ih di su sad... vrijede po 25 milijuna... (ne kazem da ih je Bilic otkrio, nego da im je dao priliku...)
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slaven Bilić A dobro ovo za trojac Dudu-Modrić-Ćorluka je i logično jer ih je trenirao u mladoj repki. Meni je više drago što čovjek zna prihvatit kritiku i stalno govori o onome što nije bilo dobro, za razliku od Jozić, Barić, Kranjčar, koji su za sve krivili nešto drugo samo ne sebe. Pogotovo Kranjčar koji još uvijek ne zna što je krivo napravio u Njemačkoj, Barića ne bi komentirao. Citat:
Meni je iskreno svejedno gdje se igra, samo da pobjeđujemo.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 23-03-08 u 14:18. | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Slaven Bilić Citat:
Gle, svodiš sve na primiivnu razinu Hajduk protiv Hrvatske i samim time i protiv Zagreba. Je li činjenica da Hrvatska NIKAD nije pobjedila u službenoj utakmici na Poljudu? Koliko je dobila prijateljskih? Toliko o tome. Navijački čobanluk sada neću navoditi kao primjer protiv Poljuda. Nemam ja ništa protiv da se igra u Rijeci, Osijeku, Zadru, Šibeniku, Velikoj, gdje god - samo da se pobjeđuje ili u najmanju ruku igra borbeno. Kada se igra doma, onda nas nitko ne smije jebat u dupe! NITKO! A ne, mi od Nizozemske inkasiramo 3 komada. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.