| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi SP 2006 - Njemačka u Sport forumu; Evo otvorio sam novi thread samo za SP!!! pazite molim vas cijene karata za naše tekme!! http://www.premium-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SP 2006 - Njemačka Evo otvorio sam novi thread samo za SP!!! pazite molim vas cijene karata za naše tekme!! http://www.premium-football.com/en/e...le_F2_team.htm |
| |
| | #2 (permalink) | |
| Photoshop freak | Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Photoshop freak | Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| |
| | #8 (permalink) |
| Photoshop freak | samo malo me strah fanaticnih japanaca, jes da ih trebamo unistiti skok igrom ali strah me jer i oni to znaju i mogli bi okrenuti vodu na svoj mlin ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
jebeš japance!! Gledaj moju teoriju prolaska u drugi krug: Najme prvu utakmicu protiva Brazila čemo pobjediti.... ..Zašto??... ...jer je to prva utakmica Brazil če uči opušteno,pun stadion naših navijača....a naš cijela repka nabrijana.. A onda sve ostalo če riješiti Brazil za nas..ako žele proči dalje skupinu trebaju im pobjede iz ostale dvije tekme a nama je onda dosta da pobjedimo ili japan ili australiju i prolazimo dalje i to kao prvi u skupini!!! ![]() | |
| |
![]() |
| Tagovi: 2006, njema269ka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| U petak doznajemo imena protivnika na SP 2006. | fL/.\Sh | Nogomet | 51 | 02-01-06 07:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.