| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi SP 2006 - Njemačka u Sport forumu; Nisu mi bili Englezi nešto naročito uvjerljivi. Jedini pravi je bio Lampard, svi ovi drugi tako tako.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Nisu mi bili Englezi nešto naročito uvjerljivi. Jedini pravi je bio Lampard, svi ovi drugi tako tako.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| |
| | #95 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: SP 2006 - Njemačka Za mene je najveće iznenađenje Obala Bjelokosti. Jedina utakmica koju sam gledala od početka do kraja. Opet sam tužna, mislim da su zaslužili bar remi. Gledala sam i atlas. Trinidad i tobago imaju 1.096.000 stanovnika. Oni zapravo i nisu bili tako dobri koliko je Švedska djelovala očajno. |
| |
| | #96 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka to su tamo sve susjedi, T&T, Ivory Coast i Togo, svi su tamo oko gvinejskog zaljeva i svi neki divljaci Ivory Coast su predobri, realan rezultat bi bio 1:1 jel je prvi gol argentine krumpir |
| |
| | #99 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 497
![]() | Re: SP 2006 - Njemačka zašto svi govorite da je švedska igrala loše,igrala je dobro i napadali su cijelo vjrme al su se t&t cjelo vrjeme branili sa svim igraćima i imali su dosta sreče da ne prime gol, mislim da niko nema pravo švedskoj šta prigovorit.
__________________ 98% ljudi su bolesni bolesnici |
| |
![]() |
| Tagovi: 2006, njema269ka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| U petak doznajemo imena protivnika na SP 2006. | fL/.\Sh | Nogomet | 51 | 02-01-06 08:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.