| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi SP 2006 - Njemačka u Sport forumu; Forza Argentina... moji favoriti (osim HRVATSKE, naravno) otkad pratim nogomet... Slonovačkokostčani driblaju i igraju, ali Argentina zabija i pobjeđuje... a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Forza Argentina... moji favoriti (osim HRVATSKE, naravno) otkad pratim nogomet... Slonovačkokostčani driblaju i igraju, ali Argentina zabija i pobjeđuje... a da ne spominjem jedan potpuno regularan gol Argentine koji nije priznat (vratar Bjelokotšćana ušao u branku s loptom) i penal koji nije dosuđen za Argentinu... Drogba, Toure i ekipa - svaka čast, ali imate još puno za naučit da bi se igrali sa velikima FORZA ARGENTINA!!!!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #102 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Togo ostao bez izbornika ![]() NOGOMETNA reprezentacija Toga, koja prvu utakmicu na SP u Njemačkoj igra za tri dana, ostala je noćas bez izbornika, budući da je njemački trener Otto Pfister podnio ostavku. Pfister je istaknuo da su igrači zbog nezadovoljstva premijama, koje im je ponudio Nogometni savez Toga, bojkotirali posljednja tri treninga. "Bila je to teška odluka, uništen je moj san o nastupu na SP-u. No, nije mi preostalo ništa drugo, jer je u ovakvim uvjetima nemoguće raditi", kazao je Pfister. Momčad Toga će u prvoj utakmici protiv Južne Koreje, koja se igra 13. lipnja, voditi Pfisterov pomoćnik Kodjovi Mawuena.
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #103 (permalink) | |
| Veteran | Re: SP 2006 - Njemačka Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| |
| | #104 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: SP 2006 - Njemačka Evo vam jedne zanimljive tablice u exelu, ako jos nije bila http://rapidshare.de/files/22773452/..._2006.xls.html ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka da, malo su suci u zadnjim minutama bili nakloniji oranji-ma ![]() odlicna igra Robbena, za svaku pohvalu, vidi se kako im fali jedan Seedorf koji bi mogo dobro pucat izvan 16m i sigurno pridonjet igri Nizozemaca! u svakom slucaju svaka cast Nizozemcima ![]() |
| |
| | #107 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Dobra tekma nema šta, ali ja sam sve nervozniji i nervozniji iz minute u minutu jer nam se približava 13.06.2006. Nekako me ove druge tekme sve manje i manje zanimaju što smo bliži našoj tekmi.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| |
| | #108 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: SP 2006 - Njemačka Citat:
| |
| |
| | #109 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: SP 2006 - Njemačka evo jos jedne zanimljivo napravljene excel tablice za pracenje svj. prvenstva. ko hoce nek skida
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| |
| | #110 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Citat:
Ma neće Brazilcima ni sveti Anto niti bilo kakav drugi svetac pomoći....:čekić :čekić
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| |
![]() |
| Tagovi: 2006, njema269ka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| U petak doznajemo imena protivnika na SP 2006. | fL/.\Sh | Nogomet | 51 | 02-01-06 08:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.