| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi SP 2006 - Njemačka u Sport forumu; i meni ROFL !!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #84 (permalink) |
| amo una malafemmena Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Prvi dan tako-tako... Švabe loši do bola... Kostarikanci još lošiji.. jednio što vrijedi su bila dva njemačka gola... baš onako lijepa.. Druga utakmica nešto intetesantnija... Ekvador pobijedio Poljake ali.. jebemti da ti jebem suca.. koji kreten.. a žao mi je i što Poljaci nisu pogodili bar jedan gol nakon one tri stative i prečke... Sve u svemu... solidno... Sutra (odn. danas, jer skoro su 3 ure ujutro) se nadam bar jednoj super utakmici ![]()
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| |
| | #85 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,136
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Citat:
jes da su primili dva, al zabili su 4 i to dva prejebena, a druga tekma ce bit zaboravljena vec danas joj, danas tri tekme, jebeno ![]()
__________________ pametni znaju | |
| |
| | #86 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Neda mi se tražit ako je bilo..nadam se da nije. Evo jedne tablice u Excelu gdje je vas zadatak samo da upišete rezultate tekmi..automatski se tablica update-a.Korisno i pregledno http://rapidshare.de/files/22687694/..._2006.xls.html
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: SP 2006 - Njemačka Trebam link za slike sa tekmi (navijača naravno) odigranih tekmi sa SP-a.Zna ko?
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| |
| | #90 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP 2006 - Njemačka [ Druga utakmica nešto intetesantnija... Ekvador pobijedio Poljake ali.. jebemti da ti jebem suca.. koji kreten.. a žao mi je i što Poljaci nisu pogodili bar jedan gol nakon one tri stative i prečke... Sve u svemu... solidno... Ekvadorci su navukli Poljake kao i nas 2002. Stvarno znaju "sakriti" loptu kada vode...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| |
![]() |
| Tagovi: 2006, njema269ka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| U petak doznajemo imena protivnika na SP 2006. | fL/.\Sh | Nogomet | 51 | 02-01-06 08:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

pametni znaju
Drogba!!! Drogba!!! eeeeeeee