| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Stipe Pletikosa u Sport forumu; Ovo je naš reprezentativni golman...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Stipe Pletikosa Ovo je naš reprezentativni golman... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Stipe Pletikosa Da,da..moš si mislit...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stipe Pletikosa pa on ju je vec imao u rukama kad mu je ovaj izbio, to se kolko znam nesmije
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stipe Pletikosa Nije ju imao čvrsto u rukama. Ako bolje pogledate, dobro se vidi. Bio je na njoj, ali ju nije imao čvrsto!
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stipe Pletikosa Dobar je pesti, ali ovakve stvari se svakome mogu dogoditi. Sjetite se samo našeg prijašnjeg reprezentativnog golmana, dražena ladića, kakve je tek on golove prima... Pesti je uvik bia, jedan od najboljih kad je tribalo
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stipe Pletikosa Nema to veze kolikom je on silom nju stisnuo u ruke. Činjenica je de je uhvatio loptu u obje ruke i ovaj mu to nogom izbio. Jel' igrač smije doć na golmana, podignuti nogu i izbiti mu iz ruku dok je on posjeduje? Ne smije. Ovo je čisti prekršaj nad golmanom. I ovu stoku u crvenim dresovima treba šibat da trče. Ovo uopće neću komentirat. Zadnji Uredio ice : 24-07-07 u 13:36. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stipe Pletikosa slažem se sa ice-om, to je isto koda bi mu netko izbio loptu dok stoji, ista stvar
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Stipe Pletikosa Pletikosa i najbolji...to nisu riječi koje možeš stavit u istu rečenicu pa makar i dodao "jedan od"....
| | |
![]() |
| Tagovi: pletikosa, stipe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.