Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi stipe pletikosa - reprezentacija u Sport forumu; Zanima me dali zaslužuje poziv od reprezentacije i do kada će imati status božanstva s obzirom da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-06, 08:44   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-10-05
Poruka: 95
gabrijel_25 se izdvaja iz mase
stipe pletikosa - reprezentacija

Zanima me dali zaslužuje poziv od reprezentacije i do kada će imati status božanstva s obzirom da je popio 4 komada od rijeke pa u velikoj itd... a galinović i runje brane u svjetskim ligama
gabrijel_25 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 09:08   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,759
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: stipe pletikosa -reprezentacija

Pletikosa je svojom igrom zaslužio samo da juniorima Hajduka čisti kopačke ! Nikad nije bio niti će ikad biti dobar golman.Tako da po mojem mišljenju repku nije zaslužio a ni prvih 11 Hajduka !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 09:47   #3 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,081
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh

ali on je tako cooooool
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 10:19   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 512
Robert se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robert

apsolutno se slažem da je Galinović svjetska klasa, ali u to je sve umješana politika.kolko sam ja čuo njega je sjebo Novaković(neki mafijaš ili tak neki glavonja) i zato ne brani.po meni je Skender 10x bolji od Pletikose-ovo nije zato što navijam za Osijek nego realno gledajući kad usporedimo npr. zadnju utakmicu os-din i din-haj pa da se vidi tko bolje brani, odluka bi po meni bila jednoglasna za Skendera
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 10:19   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,926
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ma Stipe je dobar golman, jedino njega postujem u tom Hajduku..da njega nije, bili bi jos u goroj poziciji tj. LIGI ZA OSTANAK..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 13:39   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase
Re: stipe pletikosa - reprezentacija

zasluzuje poziv, al kao treci golman,
butina i didulica du po meni puno, puno bolji,
a stipe je malo napuhan al nije los
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 13:44   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: gabrijel_25
Zanima me dali zaslužuje poziv od reprezentacije i do kada će imati status božanstva s obzirom da je popio 4 komada od rijeke pa u velikoj itd... a galinović i runje brane u svjetskim ligama

Nemoj mi reći da su belgijska i grčka svijetske lige.
Plete je sigurno bolji od Runje i od Galinovica; to sto je popio 4 komada nije njegova krivica nego iskljucivo njegovih suigraca koji igraju KATASTROFALNO i bez ikakvog motiva. Da nije njega Hajduk bi se danas borio s Medjimurjem za 11.mjesto i relegaciju....
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 13:45   #8 (permalink)
Regularni forumas

ma njemu je i treće mjesto upitno ,jer su u trenutno boljoj formi i klubovima i galinović i runje i turina ...
gabrijel_25 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 13:47   #9 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: kreky87
Nemoj mi reći da su belgijska i grčka svijetske lige.
Plete je sigurno bolji od Runje i od Galinovica; to sto je popio 4 komada nije njegova krivica nego iskljucivo njegovih suigraca koji igraju KATASTROFALNO i bez ikakvog motiva. Da nije njega Hajduk bi se danas borio s Medjimurjem za 11.mjesto i relegaciju....
možda za italiju i englesku nisu svjetske lige ali za nas su i svemirske i svjetske lige zajedno
gabrijel_25 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 14:01   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 25
Poruka: 283
S.B. se izdvaja iz mase

vjerojatno će ga uzet kao trećeg, butina i Joe su ispred njega, a možda i još koji...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pletikosa, reprezentacija, stipe

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114