| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi stipe pletikosa - reprezentacija u Sport forumu; Zanima me dali zaslužuje poziv od reprezentacije i do kada će imati status božanstva s obzirom da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-10-05
Poruka: 95
![]() | stipe pletikosa - reprezentacija Zanima me dali zaslužuje poziv od reprezentacije i do kada će imati status božanstva s obzirom da je popio 4 komada od rijeke pa u velikoj itd... a galinović i runje brane u svjetskim ligama |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: stipe pletikosa -reprezentacija Pletikosa je svojom igrom zaslužio samo da juniorima Hajduka čisti kopačke ! Nikad nije bio niti će ikad biti dobar golman.Tako da po mojem mišljenju repku nije zaslužio a ni prvih 11 Hajduka !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: stipe pletikosa -reprezentacija ali on je tako cooooool ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: stipe pletikosa -reprezentacija apsolutno se slažem da je Galinović svjetska klasa, ali u to je sve umješana politika.kolko sam ja čuo njega je sjebo Novaković(neki mafijaš ili tak neki glavonja) i zato ne brani.po meni je Skender 10x bolji od Pletikose-ovo nije zato što navijam za Osijek nego realno gledajući kad usporedimo npr. zadnju utakmicu os-din i din-haj pa da se vidi tko bolje brani, odluka bi po meni bila jednoglasna za Skendera
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stipe pletikosa -reprezentacija ma Stipe je dobar golman, jedino njega postujem u tom Hajduku..da njega nije, bili bi jos u goroj poziciji tj. LIGI ZA OSTANAK..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stipe pletikosa - reprezentacija Citat:
Nemoj mi reći da su belgijska i grčka svijetske lige. Plete je sigurno bolji od Runje i od Galinovica; to sto je popio 4 komada nije njegova krivica nego iskljucivo njegovih suigraca koji igraju KATASTROFALNO i bez ikakvog motiva. Da nije njega Hajduk bi se danas borio s Medjimurjem za 11.mjesto i relegaciju....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-10-05
Poruka: 95
![]() | Re: stipe pletikosa - reprezentacija Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: stipe pletikosa - reprezentacija vjerojatno će ga uzet kao trećeg, butina i Joe su ispred njega, a možda i još koji...
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: pletikosa, reprezentacija, stipe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

pametni znaju