| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Stranci u repki u Sport forumu; da nam u repki igraju igraci kao sto su Etto i Chago. Iskreno nemam nista protiv tih decki i nisam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sto mislite..... Ja ne kužim šta se oko toga tolka frka stvara... ne znam kakvo je stanje sad al prije je u npr. Arsenalu igralo ne znam kolko Francuza i svih a najmanje engleza... a sad se tu frka stvara zato što će igrat dva-tri brazilca ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Stranci u repki Citat:
Ako si pod strancima mislio na Da Silvu, to mi je OK da igra za nas jer ipak on ima nekakve veze s Hrvatskom(žena mu je Hrvatica )
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Stranci u repki kak je krenulo za nekoliko godina bu ti i neki kinez s placa pokazao da je kvalitetan igrač i zaigrat će za našu repku... mislim kinez koji je rođen ovdje... na placu ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Stranci u repki ma dajte pa nije to jedino slučaj u nogometu!pogledajte malo i druge sportove-evo najbolji primjer je Draganja, pa onda u rukometu, za Francusku igra onaj Srbin(nemogu se sjetit kak se zove),Ibrahimovič, u plivanju, atletici....
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stranci u repki to je istina,ali svi oni su više manje započeli karijeru u državama za koje nastupaju(ibrahimović,karabatić itd)...osobno sam protiv toga al znam da je to danas nemoguće,al mislim da ne bi trebalo zvat svakog ko dođe iz neke egzotične zemlje da igra za nas.možda 1-2 igrača ali samo ako su nezamjenjiva pojačanja,inače forsirat naše mlade talente a ima ih ali propadaju
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Stranci u repki Ako je igrac ovdje zapoceo sportsku karijeru i tu zivi vec 10 godina onda je ok, ali kupovina npr andersona i forsiranje da mu se da drzavljanstvo da bi igro u reprezentaciji, to je idiotizam...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: repki, stranci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

)
---ex moderator---