| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Stranci u repki u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Mata Drugo je klub, drugo je repka, ako zaigraju za repku jako tužno! Aha, nisam skuž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: sto mislite..... Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Stranci u repki ma to su gluposti!!!! drugo je kad je neki tamo, porijeklom hrvat, to još ajde(šimunić, šerić, didulica,...) al ovo Da Silva, Chago, i takvi, to nema smisla!! nije svaki brazilac vrhunski nogometaš!!!! imamo mi svojih igrača, nismo imali nijednog stranca '98 pa smo bili treći!! ja sam definitivno protiv!!
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Stranci u repki Da silva moze biti izuzetak ali ne pravilo... tako bi ja to sazeo...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Stranci u repki Citat:
![]()
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stranci u repki Citat:
![]() Inače, i ja se protivim davanju državljanstva samo da bi se igralo za reprezentaciju. Drugo je kad čovjek ovdje živi, radi, rođen je ovde, oženi se ili sl. pa zato dobije državljanstvo i NAKON toga se pokaže da dobar sportaš pa nastupi za reprezentaciju. Ali kad dođe iz tamo neke Tunguzije ko' već formiran igrač pa mu daš državljanstvo da može igrat za reprezentaciju - to je pizdarija samo takva! Zadnji Uredio damfisk : 12-02-06 u 16:03. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-06 Lokacija: Nova Gradiška - Zagreb
Poruka: 63
![]() | Re: Stranci u repki Ma to treba kažnjavati od strane FIFA-e, a i bilo je govora nešto o tome da će zabraniti, ali vjerovatno još nisu našli način kako! Mislim kakva korist od toga igra "reprezentacija" koja je sastavljena od od stranasa protiv druge reprezentacije stranaca! Do čega ćemo doći! PA čemu onda Svijetska i Europska prvenstva ako ne igraju igrači za svoju državu, nego za neku koje više plati!!! A što se tiće Karabatića, on je Hrvat i koliko sam čuo priča ide ovako: prvoje je htio igrati za našu repku, ali je odbijen - kao nije dovoljno dobar. Pošto je igrao u Francuskoj oni su mu tamo ponudili da igra i on je prihvatio i sada je najbolji "Francuski" igrač! E sad da li je to točno nebih znao, li me baš zanima. I to tko ga je odbio kod nas?!?! No šta je tu je!
__________________ This time next year, we'll be Millionaires! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stranci u repki Tako je. On je u Francuskoj odrastao i počeo se bavit rukometom. Kada su njegovi otišli u penziju i mislili se vratit doma, došao i on i javio se u neki naš klub (ne znam koji) gdje mu je jasno i glasno rečeno da nije perspektivan. A onda njegov otac fino sa familijom natrag u Francusku, tamo potpiše za klub, zovu ga u reprezentaciju i on sad jedan od glavnih igrača. A samo 21 godina. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Stranci u repki svaka mu čast.. dobar je nema kaj ![]()
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: repki, stranci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.