| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Sudačka mafija u HR nogometu? u Sport forumu; Morao sam otvoriti ovu temu, jer ovo sto se događa u nasem nogometu sa sucima je katastrofa. Evo zadnji primjer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06
Poruka: 72
![]() | Sudačka mafija u HR nogometu? Morao sam otvoriti ovu temu, jer ovo sto se događa u nasem nogometu sa sucima je katastrofa. Evo zadnji primjer je utakmica Pula-Osijek, dosuđen penal za Pulu koji definitivno nije bio i s tim se svi slazu. Ima takvih jos slucajeva kod nas, suci su bogovi u nasem nogometu, mozes ih "kupit" i za kilu kruha, ma zapravo nista. Volio bi da se i vi izjasnite malo na tu temu. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudačka mafija u HR nogometu? Pa čini mi se da u prosjeku bude manje krađa na utakmicama između Hajduka i Dinama, tu bi prije rekao da ima propusta jer većina njih koji sudi taj meč nije toliko luda da favorizira jednu stranu jer su oči javnosti uprte u takvim utakmicama (iako ovo izričito mislim na dvoboje kad je igrao Dinamo, a ne Tuđmanova Croatia to je ipak druga priča). A ovi ostale utakmice tu bude svega i svačega, samo što je najgore to se ne potplaćuje sudac da bi klub ostvario pobijedu nego da bi ti koji su potplatili dobili na kladionici.
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06
Poruka: 72
![]() | Re: Sudačka mafija u HR nogometu? Ma i ja isto mislim da su utakmice Dinama i Hajduka sto se suđenja tice potrosena tema. Zanimljivije je recimo gledati suđenje onih tzv. "manjih" klubova iliti "manjih" utakmica, tamo bude svega i svacega, vjerujte. Na tim utakmicama padaju teske rijeci, optuzbe i sl. Mislim da bi se trebali pustiti Dinama i Hajduka. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mafija, nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:46.