| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi sudačke nepravde u Sport forumu; koje su vama ostale u sjećanju, Otvorio sam ovu temu jer sam se evo slučajno sjetio utakmice Barcelona - Milan LINK... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sudačke nepravde koje su vama ostale u sjećanju, Otvorio sam ovu temu jer sam se evo slučajno sjetio utakmice Barcelona - Milan LINK
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,597
![]() | Re: sudačke nepravde Barcelona-Milan 2006 Liverpool-Milan 2005 Juventus - Milan 2005 ......
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: sudačke nepravde utakmica juventus-inter...1998.god. nedosudjen penal nad ronaldom koji je mnogo uticao da inter ne bude na kraju prvak... definitivno taj detalj je na mene ostavio najjaci utisak, u negativnom smislu, naravno...
__________________ N E R A Z Z U R R I |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 440
![]() | Re: sudačke nepravde Citat:
![]() A i ono kako je pokraden Rijeka 1999. stvarno za svaku osudu. Ipak se radi o nalovu prvaka, ali očito je Dinamo bio važniji ![]()
__________________ Sve je sranje osim pišanja...ali i pišanje je sranje ako pišaš uz vjetar | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,471
![]() | Re: sudačke nepravde Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.