| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi sumnjivo zadnje kolo talijanske serie a u Sport forumu; evo, jeste vidjeli rezultate i načine na koje se igralo, ja sam malo pogledao isječke i zbilja čudno, kao da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sumnjivo zadnje kolo talijanske serie a definitivno, al se to vec znalo npr. na kladionici ređina? (nisam siguran) vs. milan na ređinu je koef bio 1.20 isto tako za **nekog** protiv lazija oprostite al stvarno se ne mogu sjetit a pre lijen sam da pogledam |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 360
![]() | Re: sumnjivo zadnje kolo talijanske serie a pa kažnjavana Siena je jedva ostala u lizi naravno spasili se zone ispadanja za bod, Italija se nikako rješit korupcije!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: sumnjivo zadnje kolo talijanske serie a Ja mislim da je sve regularno ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sumnjivo zadnje kolo talijanske serie a A ko će izletit iz lige radi jedne utakmice? I na osnovu čega? Ako je jedini dokaz to što su favoriti "loše igrali", onda sumnjam da će itko ozbiljan o tome uopće raspravljat. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: sumnjivo zadnje kolo talijanske serie a ma nije to samo u italiji...svugdje zadnje kolo se namjesta...i ko stalno se kladi i zna se sa tim ljudima moze bogastvo zaradit... njemacka,spanija,turska,italija-prije 2 godine kod mene drugu ljudi rezultate govorili iz tih liga zadnje kolo..i to tacne rezultate..on je tad u turskoj bio .. p.s. ja mislim da je to juventus sve namjestio ehheh |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter | Re: sumnjivo zadnje kolo talijanske serie a Ne znam zašto sumnjivo?!? Opće je poznata činjenica da se svake godine u zadnjem kolu Serie A vrši rasprodaja bodova onima kojima treba za ostanak.
__________________ "Velika je nesreća kad čovjek ne zna što hoće, a prava katastrofa kad ne zna što može." |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolo, serie, sumnjivo, talijanske, zadnje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:02.