| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) u Sport forumu; Ova tema može spadati u više njih, recimo "Novosti iz Dinama" ili "Dinamo - prvih 11 ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koga bi prije vidjeli u prvoj postavi? | |||
| Tadić | | 8 | 29.63% |
| Mandžukić | | 19 | 70.37% |
| Glasači: 27. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Frajer | Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Ova tema može spadati u više njih, recimo "Novosti iz Dinama" ili "Dinamo - prvih 11 2007./2008.", no ovih dana puno pričam o tome i odlučio sam posvetiti temu ovoj dvojici! Naravno dok smo raspravljali, i na forumu i u gradu u kafići, izbije svađa pa zatim tuča, bombe, ok ok malo sam pretjerao No ovako tko bi po vama trebao zaigrati u prvih 11.!? Ja sam se sa svojim burazom posvađao jer sam rekao da po meni treba Tadić igrati. Pa sam se odlučio napraviti anketu. - dečko se pokazao, u prošloj sezoni, u većini slučajeva kad je ulazio zadnjih 15ak minuta zabijao je golove, koliko se sječam niti jednu utakmicu mu nije imao prilike odigrati cijelu. Tko zna šta bi učinio da je igrao cijelu utakmicu, ja neznam, ali trebalo bi pokušati. Razlozi od mog buraza: - pa ne bi Dinamo dovodio pojačanje od 1.5 mil. €, ako ga neće stavljati u prvi sastav (jako glup razlog) - zabijao je golove u Zagrebu (i Olić je zabijao pa kad je došao u Dinamo pa očajno, i Zekić je zabijao u Kamenu pa kad je došao u Dinamo pa ništa ... ima ih još) Naravno bilo bi poželjno ukoliko glasujete za nekoga napišite razlog zašto baš ON, pa da prokomentiramo ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) ovo je vrlo teško pitanje,jer se radi o dva odlična napadača. manđukić ima odličnu sezonu u zagrebu(do ozljede) a tadić je vrlo dobro koristio minutažu koju je dobivao u dinamu.kojeg god da ivanković stavi u prvi sastav mislim da će odlično odigrati.ja sam se odlučio za manđukića jer je novopečeni reprezentativac željan dokazivanja i mislim da bi za nijansu bio bolji .
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Frajer | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Mene sada muče pitanja, zašto bilić nije pozvao Tadića u repku!?!?!? Drugačije je igrati kad za tebe igra 10 ljudi na terenu, a kad dođeš u klub gdje se ti trebaš izboriti da dobiješ loptu i priliku, odmah frka ... recimo slučaj Rukavina, u Šibeniku fantastično i ne bih ništa rekao da ga je Bilić onda pozvao, no on dođe u Hajduk nenapravi ama baš ništa!?!? i tek ga onda pozove, mislim da tu nema logike ... isto tako i Mandžukić, neka se on dokaže kao i Tadić u zadnjih 15ak min, neka zabija golove i tek onda neka ima šanse zaigrati u prvih 11. Tadić je to sve napravio, i zasluženo došao u početnu postavu. ![]() - no dobro svatko ima svoje mišljenje, volio bi čuti jš nekoga ... ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Mene taj Tadić uopće nije impresionirao, za mene on i nije neki igrač i mislim da će se javnost u to uvjeriti ove zezone. Slaven Bilić je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i sam odlučuje koga će pozvati a koga ne. Za Rukavinu je uvjek govoria da je dragulj hrvatskog nogometa, čak i onda kad je igra u Šibeniku. Uostalom pozvao je Rukavinu i Mandžukića, rekavši da ne kandidiraju za momčad nego da ih je pozvao da ih dodatno motivira jel misli da su oni budučnost hrvatskog nogometa. Tadića nije pozvao jel vjerovatno to za njega ne misli. Ja stvarno ne kužim vas purgere ili simpatizere modrih, ako je izbornik dalmatinac i hajdukovac, čim pozove nekog od igrača hajduka, vi vidite zavjeru. Ja mislim da nas je slaven bilić sve uvjerio da na sastavljanje reprezativnog kadra ne utječe njegova ljubav prema bilima........ p.s. danas sam u sportskima pročita izjavu Mandžukića, gdje je izjavio da su on i Tadić bolji od Rukia i Kalinića........ bolje bi mu bilo da se malo prizemlji i neka ne priča nebuloze, jer će obadvoje morati dobro oznojiti da izguraju vugrinca i šokotu iz prvih 11
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,083
![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Slažem se s tobom tko zna dali će uopće ijedan igrati prvi sastav,a Dinamo s takvim pojačanjima kao Manđukić,Vrdoljak,Šokota(ruku na srce,njegovo vrijeme je gotovo) ne može proći u ligu prvaka.Oni će biti dobri za našu ligu,ali kad dođu u europu to će biti druga priča. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Citat:
Ja stvarno tebe ne kuzim....
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Citat:
Vec su analize crno na bjelo...pa jos ih niste vidjeli kako igraju a vec serete...a i sami znate ako cemo imat srece u zdrijebu da nije tako nemoguce uc u ligu prvaka....
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) To je izjava čovjeka koji je rekao meni da odrastem...... odrasti ti frende i shvati da je to nemoguče................hnl nije mjerilo snage, ako to do sada nisi shvatio, niti nečeš......
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Kaj se u svakom topicu morate natezati na relaciji ZG - Dalmacija?? Ne morat tu nitko odrasti, već samo malo više tolerancije u 'raspravi'...I molim bez vrijeđanja... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Frajer | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Citat:
Ja niti sam purger niti neki simpatizer modrih, volim sve naše klubove, i htjeo bih da hrvatski nogomet bude što bolji ... Ja poštujem svaku Bilićevu odluku, jer do sada nije imao niti jednu pogrešku. Tadić te nije impresionirao, zašto!? Vjerovatno nisi pratio taj klub ... vjerovatno nisi pratio niti jedan drugi klub osim za koji ti navijaš Jel možda ti znaš nekoga tko je ulazio svaku drugu utakmicu zadnjih 15ak minuta i redovito zabijao golove? Neznam šta klinac treba napraviti da se dokaže!?
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mandzukic, postavu, prvu, tadic, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.