Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) u Sport forumu; meni je manđukić k... od igrača totalno promašena investicija po meni,a i onaj Ivanković bi mogao dati malo ...

Vidi Rezultate Anketa: Koga bi prije vidjeli u prvoj postavi?
Tadić 9 32.14%
Mandžukić 19 67.86%
Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-08-07, 02:39   #31 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,436
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu)

meni je manđukić k... od igrača totalno promašena investicija po meni,a i onaj Ivanković bi mogao dati malo više prilika Tadiću da i igra i pokaže svoje mogućnosti
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 09:38   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
meni je manđukić k... od igrača totalno promašena investicija po meni,a i onaj Ivanković bi mogao dati malo više prilika Tadiću da i igra i pokaže svoje mogućnosti
Kakav god Manđukić bio 10 puta je bolji od balerine Tadića.
Tonco je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 11:40   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Godina: 27
Poruka: 446
crni225 se izdvaja iz mase

definitivno mandžukić, iako ni tadic nije los.. ali bilo bi najbolje da obojica igraju u napadu umjesto deda balabana i šokota, da malo uvjezbaju tandem
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 12:42   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-08-07
Poruka: 21
leodar23 se izdvaja iz mase
Smile Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu)

Mandžukić- bez razmišljanja
Tadić je lani imo malo prilika, al ih je znao iskoristit
Ove godine ima vise prilika i totalno je izgubljen
U napadu bi trebali bit Balaban i Mandžukić
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 18:34   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-04-06
Godina: 22
Poruka: 923
zgb1986 će uskoro biti poznatzgb1986 će uskoro biti poznatzgb1986 će uskoro biti poznatzgb1986 će uskoro biti poznatzgb1986 će uskoro biti poznatzgb1986 će uskoro biti poznatzgb1986 će uskoro biti poznat
Exclamation Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu)

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Mene taj Tadić uopće nije impresionirao, za mene on i nije neki igrač i mislim da će se javnost u to uvjeriti ove zezone. Slaven Bilić je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i sam odlučuje koga će pozvati a koga ne.
Za Rukavinu je uvjek govoria da je dragulj hrvatskog nogometa, čak i onda kad je igra u Šibeniku. Uostalom pozvao je Rukavinu i Mandžukića, rekavši da ne kandidiraju za momčad nego da ih je pozvao da ih dodatno motivira jel misli da su oni budučnost hrvatskog nogometa. Tadića nije pozvao jel vjerovatno to za njega ne misli.

Ja stvarno ne kužim vas purgere ili simpatizere modrih, ako je izbornik dalmatinac i hajdukovac, čim pozove nekog od igrača hajduka, vi vidite zavjeru. Ja mislim da nas je slaven bilić sve uvjerio da na sastavljanje reprezativnog kadra ne utječe njegova ljubav prema bilima........

p.s. danas sam u sportskima pročita izjavu Mandžukića, gdje je izjavio da su on i Tadić bolji od Rukia i Kalinića........

bolje bi mu bilo da se malo prizemlji i neka ne priča nebuloze, jer će obadvoje morati dobro oznojiti da izguraju vugrinca i šokotu iz prvih 11
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 19:09   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: zgb1986 Pogledaj Poruke
Što ti je rođo? Komuniciraš smajlićima......evo ti jedan
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 19:44   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,070
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Eto, mislim da su zadnje partije Dinama definitivno razriješile ovu dilemu (ako je uopće i bilo dileme): Mandžukić.

Iako niti Man. nije nešto, ali usporedbi s Tadićem je definitivno bolji...Tadić nema ništa: nema udarac nogom, nema udarac glavom, nema tehniku, nema precizna dodavanja, ništa...Pa osim toga, da vrijedi nešto, ne bi se iz Njemačke vratio sa 19 godina...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 19:58   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-01-07
Poruka: 30
natural se izdvaja iz mase
Cool Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu)

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Eto, mislim da su zadnje partije Dinama definitivno razriješile ovu dilemu (ako je uopće i bilo dileme): Mandžukić.

Iako niti Man. nije nešto, ali usporedbi s Tadićem je definitivno bolji...Tadić nema ništa: nema udarac nogom, nema udarac glavom, nema tehniku, nema precizna dodavanja, ništa...Pa osim toga, da vrijedi nešto, ne bi se iz Njemačke vratio sa 19 godina...
i ja mislim slično, no ne bi išao tako daleko i rekao da Tadić ne valja.
Mandžukić se dobro priviknuo na Dinamo što mnogima iz "malih" klubova predstavlja problem i mislim da će brzo napredovati, ako ovako nastavi.
Tadić bi upravo zbog tog svog iskustva kojeg je donio iz inizemstva trebao biti kudikamo bolji u svojim izvedbama.
natural je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:18   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 86
Voltron se izdvaja iz mase

Mandžukić je za Tadića Diego Maradona
Voltron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 18:01   #40 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,436
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

meni su obadvoje zakurac treba njima neki kvalitetniji napadač poput Rukavine,to bi im bio jako dobar potez da njega kupe,izvrstan napadač
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mandzukic, postavu, prvu, tadic, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114