| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) u Sport forumu; meni je manđukić k... od igrača totalno promašena investicija po meni,a i onaj Ivanković bi mogao dati malo ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koga bi prije vidjeli u prvoj postavi? | |||
| Tadić | | 9 | 32.14% |
| Mandžukić | | 19 | 67.86% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 446
![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) definitivno mandžukić, iako ni tadic nije los.. ali bilo bi najbolje da obojica igraju u napadu umjesto deda balabana i šokota, da malo uvjezbaju tandem
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-08-07
Poruka: 21
![]() | Mandžukić- bez razmišljanja Tadić je lani imo malo prilika, al ih je znao iskoristit Ove godine ima vise prilika i totalno je izgubljen U napadu bi trebali bit Balaban i Mandžukić ![]()
__________________ LEODAR |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-04-06 Godina: 22
Poruka: 923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ http://scan.blog.hr/ | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu)
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tadić vs. Mandžukić (tko u prvu postavu) Eto, mislim da su zadnje partije Dinama definitivno razriješile ovu dilemu (ako je uopće i bilo dileme): Mandžukić. Iako niti Man. nije nešto, ali usporedbi s Tadićem je definitivno bolji...Tadić nema ništa: nema udarac nogom, nema udarac glavom, nema tehniku, nema precizna dodavanja, ništa...Pa osim toga, da vrijedi nešto, ne bi se iz Njemačke vratio sa 19 godina... |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-01-07
Poruka: 30
![]() | Citat:
Mandžukić se dobro priviknuo na Dinamo što mnogima iz "malih" klubova predstavlja problem i mislim da će brzo napredovati, ako ovako nastavi. Tadić bi upravo zbog tog svog iskustva kojeg je donio iz inizemstva trebao biti kudikamo bolji u svojim izvedbama. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mandzukic, postavu, prvu, tadic, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.

Do you feel lucky, Punk? 

treba njima neki kvalitetniji napadač poput Rukavine,to bi im bio jako dobar potez da njega kupe,izvrstan napadač