| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi talentirani petogodišnjak u Sport forumu; hehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: talentirani petogodišnjak lud je mali hehe
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: talentirani petogodišnjak meni je to tako bezveze...za par godina ce manchester ponudit milijun eura za njega kako je sve to pocelo,klubovi dovode 10-godisnjake.stari mu je sigurno neki manijak,tu ga snima i utuvio si je u glavu da ce mu sin bit novi Pele
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: talentirani petogodišnjak Nije loš mali, vidjet ćemo za 10-15 godina.. Do tad ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,561
![]() | Re: talentirani petogodišnjak jedini igrač za kojeg sam čuo poslije nečega da govore da je veliki talent je ovaj: http://www.jutarnji.hr/ispis_clanka.jl?artid=77934 Mateo Kovačić iliti najbolji igrač svoje generacije sad u dinamu ![]() ali još ne mora ništa značit ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 104
![]() | Re: talentirani petogodišnjak nadam se da ce nesto biti od njega,da ima tko za 10god igrat za repku.
__________________ http://www.geocities.com/danijeldrpic/armada.jpg |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.