| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Tko će biti europski prvak ? u Sport forumu; Češka,Portugal,Švicarska,Turska,Austrija,Hrvatska,Njemačka,Poljska,Francuska,Italija,Nizozemska Rumunjska,Grčka,Rusija,Španjolska,Švedska.... Anketa je otvorena... |
| Vidi Rezultate Anketa: To će biti europski prvak ? | |||
| Češka | | 1 | 1.56% |
| Portugal | | 9 | 14.06% |
| Švicarska | | 0 | 0% |
| Turska | | 0 | 0% |
| Austrija | | 0 | 0% |
| Hrvatska | | 16 | 25.00% |
| Njemačka | | 7 | 10.94% |
| Poljska | | 0 | 0% |
| Francuska | | 7 | 10.94% |
| Italija | | 7 | 10.94% |
| Nizozemska | | 5 | 7.81% |
| Rumunjska | | 0 | 0% |
| Grčka | | 0 | 0% |
| Rusija | | 1 | 1.56% |
| Španjolska | | 11 | 17.19% |
| Švedska | | 0 | 0% |
| Glasači: 64. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Tko će biti europski prvak ? Češka,Portugal,Švicarska,Turska,Austrija,Hrvatska,Njemačka,Poljska,Francuska,Italija,Nizozemska Rumunjska,Grčka,Rusija,Španjolska,Švedska.... Anketa je otvorena ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Tko će biti europski prvak ? Španjolci....uz Hrvatsku navijam za njih ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #4 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će biti europski prvak ? ako vec sad otpisemo nase ![]() za hrvatsku ![]() znam da tesko i nikako, al opet ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 01-06-08 u 09:54. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će biti europski prvak ? realno gledajuci dvoumim se između Italije i Portugala, mislim da i Francuzi i Španjolci imaju šanse, španjolci imaju odlčnu momčad ali uvijek padnu na zavrsnom turniru glas dajem portugalu...
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Tko će biti europski prvak ? Francuska
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.

, oprostite al moro sam