| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Tko će biti europski prvak ? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: DinoB gledali smo i gledat cemo pa znas onu "Historia est Magistra Vitae "..... Mora se ... |
| Vidi Rezultate Anketa: To će biti europski prvak ? | |||
| Češka | | 1 | 1.56% |
| Portugal | | 9 | 14.06% |
| Švicarska | | 0 | 0% |
| Turska | | 0 | 0% |
| Austrija | | 0 | 0% |
| Hrvatska | | 16 | 25.00% |
| Njemačka | | 7 | 10.94% |
| Poljska | | 0 | 0% |
| Francuska | | 7 | 10.94% |
| Italija | | 7 | 10.94% |
| Nizozemska | | 5 | 7.81% |
| Rumunjska | | 0 | 0% |
| Grčka | | 0 | 0% |
| Rusija | | 1 | 1.56% |
| Španjolska | | 11 | 17.19% |
| Švedska | | 0 | 0% |
| Glasači: 64. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će biti europski prvak ? Već im se otvorilo... dosta im je taj jedan put. Talijani inače imaju nezgodan običaj da nakon odlično odigranog jednog turnira gadno podbace na slijedećem... Tako da ne bih Italiju stavljao kao prvog favorita. Švabe su Švabe. Ne znaju puno, nisu neka ekstra-kvaliteta, ali jebi ga... to su Švabe. Španjolci su najveći luzeri otkako se igra reprezentativni nogomet... to je nešto nevjerovatno... veći propaliteti od Engleza... neopisivo nešto... Nizozemska, Portugal... nevjerovatan individualni talenat, i još nevjerovatnija nesloga, pomanjkanje momčadskog duha i kompaktnosti... Česi - kombinacija gornja tri primjera... talenat nesporan, momčad su soldina, ali su brate luzeri da je to za popizdit. Ovi "mali" - Grčka, Turska i tako to... ne vjerujem... neće dvaput zaredom... Tko preostaje? Francuska? A eto... samo oni... Dakle, Francuska, Njemačka i onda Italija... i to je to...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #53 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Tko će biti europski prvak ? sad bez cannavara ali ima tu chiellini..ja mislim da bi ovo prvenstvo mogao stvarno odlicno odigrati..chiellini-barzagli...cisto sumnjam da ce njih dvojica igrati u prvoj...ali po meni chiellini bi trebao igrati..pogotovo ako canne nece biti...
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() |
| |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 52
![]() | Re: Tko će biti europski prvak ? ja mislim da su talijani favoriti. ali mislim da je ovo prvenstvo napravljeno da bi ga osvojili njemci jer sve favorite su stavili na jednu stranu zrijeba da sami sebe izbacuju do finala a njemci ce igrati u finalu a da nece igrati ni protiv jedne jace ekipe |
| |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će biti europski prvak ? Ne znam- volio bih da bude jedna od 'mojih' reprezentacija (prije '90 i HR), ali nekako sumnjam... Najlogičnija mi se čini meni najmanje mila opcija- Talijani... :S
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| |
| | #58 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će biti europski prvak ? Citat:
BTW - je li mi može netko argumentirano objasnit zašto smatra Talijane favoritima? Imate li kakav dokaz, povijesni, igrački, obzirom na forum, na rezultate na EURO-u? Bilo šta? Anything? Anyone? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će biti europski prvak ? mislim da bi španjolci ove godine mogli sve iznenaditi,imaju strašnu reprezentaciju ![]() još ako torres bude raspoložen ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

ali ima tu chiellini..ja mislim da bi ovo prvenstvo mogao stvarno odlicno odigrati..chiellini-barzagli...cisto sumnjam da ce njih dvojica igrati u prvoj...ali po meni chiellini bi trebao igrati..pogotovo ako canne nece biti...