Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Tko će biti europski prvak ? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: DinoB gledali smo i gledat cemo pa znas onu "Historia est Magistra Vitae "..... Mora se ...

Vidi Rezultate Anketa: To će biti europski prvak ?
Češka 1 1.56%
Portugal 9 14.06%
Švicarska 0 0%
Turska 0 0%
Austrija 0 0%
Hrvatska 16 25.00%
Njemačka 7 10.94%
Poljska 0 0%
Francuska 7 10.94%
Italija 7 10.94%
Nizozemska 5 7.81%
Rumunjska 0 0%
Grčka 0 0%
Rusija 1 1.56%
Španjolska 11 17.19%
Švedska 0 0%
Glasači: 64. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 02-06-08, 15:49   #51 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,568
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase
Re: Tko će biti europski prvak ?

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
gledali smo i gledat cemo

pa znas onu "Historia est Magistra Vitae ".....
Mora se i njima jednom otvoriti...
Star 02-06-08, 22:04   #52 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
Mora se i njima jednom otvoriti...
Već im se otvorilo... dosta im je taj jedan put.

Talijani inače imaju nezgodan običaj da nakon odlično odigranog jednog turnira gadno podbace na slijedećem...

Tako da ne bih Italiju stavljao kao prvog favorita.

Švabe su Švabe. Ne znaju puno, nisu neka ekstra-kvaliteta, ali jebi ga... to su Švabe.

Španjolci su najveći luzeri otkako se igra reprezentativni nogomet... to je nešto nevjerovatno... veći propaliteti od Engleza... neopisivo nešto...

Nizozemska, Portugal... nevjerovatan individualni talenat, i još nevjerovatnija nesloga, pomanjkanje momčadskog duha i kompaktnosti...

Česi - kombinacija gornja tri primjera... talenat nesporan, momčad su soldina, ali su brate luzeri da je to za popizdit.

Ovi "mali" - Grčka, Turska i tako to... ne vjerujem... neće dvaput zaredom...

Tko preostaje? Francuska? A eto... samo oni...

Dakle, Francuska, Njemačka i onda Italija... i to je to...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-06-08, 22:57   #53 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,298
DinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

sad bez cannavara ali ima tu chiellini..ja mislim da bi ovo prvenstvo mogao stvarno odlicno odigrati..chiellini-barzagli...cisto sumnjam da ce njih dvojica igrati u prvoj...ali po meni chiellini bi trebao igrati..pogotovo ako canne nece biti...

My Baby Does the Hanky (S)Panky
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 03-06-08, 08:53   #54 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,568
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Strašan je Chiellini, prava zamjena za Fabia
Star 03-06-08, 08:58   #55 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,298
DinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

jest strasan...prestrasan...i ne sumnjam u njegovu kvalitetu...a svi koji prate seriju a slozit ce se s mnom...

My Baby Does the Hanky (S)Panky
DinoB je offline  
Star 03-06-08, 12:49   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 52
ze kalanga se izdvaja iz mase

ja mislim da su talijani favoriti. ali mislim da je ovo prvenstvo napravljeno da bi ga osvojili njemci jer sve favorite su stavili na jednu stranu zrijeba da sami sebe izbacuju do finala a njemci ce igrati u finalu a da nece igrati ni protiv jedne jace ekipe
ze kalanga je offline  
Star 03-06-08, 14:49   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,860
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ne znam- volio bih da bude jedna od 'mojih' reprezentacija (prije '90 i HR), ali nekako sumnjam...

Najlogičnija mi se čini meni najmanje mila opcija- Talijani... :S
Star 03-06-08, 14:53   #58 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ze kalanga Pogledaj Poruke
ja mislim da su talijani favoriti. ali mislim da je ovo prvenstvo napravljeno da bi ga osvojili njemci jer sve favorite su stavili na jednu stranu zrijeba da sami sebe izbacuju do finala a njemci ce igrati u finalu a da nece igrati ni protiv jedne jace ekipe
Budalaština.

BTW - je li mi može netko argumentirano objasnit zašto smatra Talijane favoritima?

Imate li kakav dokaz, povijesni, igrački, obzirom na forum, na rezultate na EURO-u? Bilo šta? Anything? Anyone?
Star 03-06-08, 14:55   #59 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,471
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Portugal. Nekako mi sve smrdi na njih
prospero je offline  
Star 03-06-08, 15:18   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,832
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

mislim da bi španjolci ove godine mogli sve iznenaditi,imaju strašnu reprezentaciju
još ako torres bude raspoložen
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114