| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Tko će dobiti Euro 2012 ? u Sport forumu; Pitali smo astrologe ko će dobiti Euro 2012. Prognoze bas nisu blistave , evo sto kazu : HOROSKOP... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko će dobiti Euro 2012 ? Italija. Iz UEFE su još prije par godina rekli da jedno prvenstvo bi trebalo imati 2 zemlje domaćina, pa drugo s jednu zemlju domaćina i tako naizmjenice. Dakle, sad su na redu Austrija i Švicarska a po tom pravilu bi trebala dobit slijedeće Italija.Mi možda 2016. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će dobiti Euro 2012 ? dok mi to ludiabra ne potvrdi ne vjerujem !!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Frajer | Re: Tko će dobiti Euro 2012 ? Citat:
Ne znam po čemu to zaključuješ!? Jedno je voditi natjecanje drugo je igrati ... ako misliš na naše klubove, ako nemisliš zbog klubova objasni zašto misliš da smo nesposobni!? Koliko znam, Hrvatska je bilo koje natjecanje napravila savršeno, npr. govorili smo da nemožemo imati pravu skijašku stazu, pa bili NAJBOLJI, ne samo staza nego i navijači! Budi uvjeren, ukoliko mi dobijemo EP2012, 100% će biti odlično! ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, dobiti, euro, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.