| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Top 50 golova u Sport forumu; Malo duže traje al ima predobrih golova... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Top 50 golova Malo duže traje al ima predobrih golova
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Top 50 golova ...ovaj video je dokaz da se svaki nogometaš (osim Balabana i Šokote ) u životu može najmanje jednom "skrumpirati"...
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 50 golova Citat:
), ali ne znači da je gol manje vrijedan ili lijep ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,128
![]() | Re: Top 50 golova Odlično! Prepuruka svima! Bresan možda nije najbolji gol ali najluđi u povijesti gol definitivno![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
![]() |
| Tagovi: golova, top |
« Rennes-Dinamo
|
Baklje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

) u životu može najmanje jednom "skrumpirati"...

), ali ne znači da je gol manje vrijedan ili lijep 

možda nije najbolji gol ali najluđi u povijesti gol definitivno
AC MILAN : 2003-2008