| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Tranasferi - sezona 2006/2007 u Sport forumu; http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...7,21,,36711.jl Nevjerovatno.....125 milja eura!! sluzbeno Thuram za 5 milijuna eura ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tranasferi - sezona 2006/2007 http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...7,21,,36711.jl Nevjerovatno.....125 milja eura!! sluzbeno Thuram za 5 milijuna eura Zambrotta za 14 od ove sezone u Barci! Da Maminjo odbio 10 milja za Eduarda! Cannavaro i Emerson prelaze u Real za 20 milja eura! A Niki propade transfer! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tranasferi - sezona 2006/2007 Jedva cekam da se taj Real konacno poslozi a sto se tice Kake i njegovog prelaska u Real, volio bi da ipak ostane u Milanu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tranasferi - sezona 2006/2007 Jebat ću im mater ak ak dovedu Kaku... i ovak ih mrzim... sve živo bi kupili, cijeli svijet mamu i jebem prokletu... I oni i chelsea... šta će jadan Milan... odveli shevchenka ak sad Kaku odvedu e jebat ću im sve po spisku kretenčine jedne usrane lovatorske...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tranasferi - sezona 2006/2007 Citat:
"Jadan Milan" ha ha ha ha Biznis je to, stari, biznis... ako prodaju Kaku za tu nenormalnu lovu, kupit će tri nova igrača i opet će bit jaki... A ako oni kreteni u Realu žele iskrcat toliko love za jednog igrača - ma koliko on bio dobar - onda nek' izvole. A ovaj im put ni Capello neće pomoć ako nastave gomilat "zvijezde". Već sad imaju pravu ekipu - bar po imenima, pa stvarno ne vidim koji će im kurac Kaka. Ali ako su spremni platit - pa nek plate. BTW - Ševčenka nisu "odveli" kako ti kažeš, nego je čovjek sam odlučio otić. Igrao je u Milanu (mislim) 6 godina, i može se reć da je pošteno odradio. Pa zašto ne bi otišao, ako će Chelsea platit?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | Re: Tranasferi - sezona 2006/2007 Citat:
meni je žao što če capello doč, možda ima rezultate al uništi svaki klub sa svojom odvratnom defenzivnom taktikom, real je ako ništa drugo do sad iggro napadački, al to što dolazi cannavaro , emerson je koristan i fali im takav igrač al opet mi je muka od njega, nek vrate del boskea i amen
__________________ 98% ljudi su bolesni bolesnici | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Tranasferi - sezona 2006/2007 Citat:
Istina da mogu dovest igrača više za te novce koje bi dobili da im Kaka ode... ali teško je naći igrača takve klase a da je još mlad... Shevchenka nisu odveli istina, otišo je, ali ne zbog love (ima on love ko blata) nego kako je rekao želi da mu djeca odrastaju u okruženju gdje se govori engleski jezik a i sam bi volio naučit engleski. Svaka mu čast što je sve dao za Milan, i jako mi je žao što je otišo. Jer stvarno je bio vrhunska klasa... Brine me malo samo to što ne znam tko će doći u Milan, ako Kaka ode... pa Stam više neće igrat za Milan, Rui Costa je otišo, Maldini u penziju... Iako je moralo doć to razdoblje za pomlađivanje momčadi, ali opet me brine jer se ništa ne govori tko će doć u Milan, nego samo tko ode iz Milana...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | Re: Tranasferi - sezona 2006/2007 izgleda da kaka ide u real, a ronaldihno u milan, mislim da ako ode da se neče dobro snač ,a kaka mi paše u realu, jedva čekam da vidim kako če funkconirat ako bude šta od toga
__________________ 98% ljudi su bolesni bolesnici |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Tranasferi - sezona 2006/2007 Citat:
Teška glupost, Ronaldinho je rekao da ne planira ni pod kojim uvjetima ići iz Barcelone jer mu je tamo zakon, a kao drugo Glavni ljudi Milana su rekli da Kaka nede u Real nikako, ako bude moro ić da to neće biti Real tako da ništa od ovog što si ti naveo ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 20062007, sezona, tranasferi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.