| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Transferi (1.HNL i Lige petica) u Sport forumu; Morientes prešao u Valenciju.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Citat:
Dovodili su najzvučnija imena kako bi privukli sponzore i prodavali dresove... Konstantno puše u prvenstvu i ligi prvaka, nisu osvojili nijedan trofej, sramote se u Europi... a REAL I DALJE POSLUJE POZITIVNO jer sponzori daju lovu, budale kupuju dresove... jebeš ti klub koji je tvornica love a ne pobjeda... Nikad mi Real nije bio drag, nikad, ali sam poštivao rezultat i pobjedničku tradiciju - a sad nemaju ni jedno ni drugo. Sad su kurac.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Hm..izgleda da je Vuga u Dinamo presao danas...ko te jebe Vuga,hvala ti..al ko te jebe :nunu
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) A šta sam vam ja govorio? E, Vugrinec... stvarno glup potez ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) E da i vijest da je tata Ćiro postao trener NK ZAGREB,a pomoćnik na klupi će mu bit Krunoslav Jurčić
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| |
| | #107 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) vuga,vuga aufwiedersehen.hvala za sve lijepe trenutke ove sezone,al ispao si pizda na kraju.nisi imao muda reći da želiš ić u dinamo do zadnjeg dana,a to se znalo od siječnja...veliki propust vrle uprave riječkog prvoligaša,još jedan ode kod mamića,a klub na najboljem igraču hnl-a ove sezone nije zaradio ni lipe.jebali vas vaši ugovori 1+1 p.s. S.B.- mijenjaj avatar |
| |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) A šta sam vam ja govorio? ma nema greške, gdje Mamić zasmrdi tu trava ne raste... A baš šteta... šteta. Ne znam hoćete li mi vjerovat, ali žao mi je kao da je otišao iz Hajduka... baš mi je žao... Ma neka... ko ga jebe.. nek igra u dinamu... jedno europsko pretkolo pa kansije po HNL-u... uvjeren sam da se tamo neće usrećit... a sebi je vrata u Rijeci zauvijek zatvorio
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #109 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Citat:
Samo se ti tješi pa nismo mi ajduk.... Nama se nemože desiti debrecen i shelburne!! ![]() | |
| |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) a vidjet ćemo... polako... ne moraju bit debrecen i shelbourne... može bit auxerre, steaua, heerenven... milan, stuttgart... nije bitno vidjet ćemo
| |
![]() |
| Tagovi: 1hnl, lige, petica, transferi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.