Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Transferi (1.HNL i Lige petica) u Sport forumu; boli Vas, boli... neka Vas boli!!!! samo vi skupljajte "no name" brazilce i nadajte se da vam bar ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 31-01-06, 20:42   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 25
Poruka: 283
S.B. se izdvaja iz mase
Re: Transferi (1.HNL i Lige petica)

boli Vas, boli... neka Vas boli!!!!

samo vi skupljajte "no name" brazilce i nadajte se da vam bar kakve brazilke dođu na sjever
Star 01-02-06, 01:39   #42 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 37
Poruka: 1,280
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier

Citat:
Pravi autor: sasa16
Pa ako je vrstan branić onda bi ostao u Dinamu.Rijeka samo otpatke skuplja.
dečec.. briješ... malo razmisli o tome kaj pišeš... budi objektivan i ne trabunjaj...
Star 01-02-06, 11:56   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-11-05
Poruka: 44
sasa16 se izdvaja iz mase

Ko trabunja to je moje mišljenje.Ja sam iz Rijeke i navijam za taj klub samo ne volim da mi dolaze igrači koji se neće ni stići snaći u novom klubu a već će otić u drugi klub.
sasa16 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 01-02-06, 12:36   #44 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

pa kaj ti misliš da se on došao u Rijeku prodat... ajde molim te.. u dinamu sjedi na klupi.. u Rijeci će igrat.. .to je cilj svakog nogometaša.. kuiš... da igra a ne da sjedi na klupi... što za Bosnara nije bilo mjesta u dinamu... kaj se pjeniš odma.. to je samo komentar bio... izzi
Star 01-02-06, 13:46   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-01-06
Godina: 23
Poruka: 46
Trooper se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sasa16
Ko trabunja to je moje mišljenje.Ja sam iz Rijeke i navijam za taj klub samo ne volim da mi dolaze igrači koji se neće ni stići snaći u novom klubu a već će otić u drugi klub.
RIjeka potpisuje ugovore 6 mjeseci + godina dana sto je po meni najbolji sistem koji postoji.. za razliku od donamovog na 7 godina.. po meni je rijeka u tome najdalje otisla jer ako se igrac pokaze dobar rijeka moze aktivirati slijedecu godinu ugovora,znaci ne odlucuje igrac nego klub.. a ako ne valjda samo dobije otkaz.. nema odstete ni nista.. tako je bilo sa ercegom isto.. nije mogo ic nigdje dok ga rijeka nije pustila..
Trooper je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 01-02-06, 13:48   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 283
S.B. se izdvaja iz mase

HNL

Cimirotić je dobio papire iz Koreje i potpisao za Hajduk do kraja sezone!!
Teo Kardum i Mario Lučić potpisali za Varteks!!
Marin Prpić iz Rijeke na posudbu u Segestu do kraja sezone!!
Iz Dinama u Novalju na posudbu Patrice Kwedi i Tomislav Talijanac!!
Mamić uzeo još jednog Brazilca. Devetnaestogodišnji stoper iz Sao Paola Carlos Santos de Jesus "Carleao" potpisao ugovor s Dinamom!!
Od 16. siječnja tako dresove Međimurja nose Tonči Pirija, Vedran Celišćak, Cicero Lima, Ricardo Costa i Mario Midenjak.
Star 06-02-06, 15:37   #47 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

E Bobiću, Bobiću.. nisi ni počeo igrat a već drobiš....
Bobić
Star 06-02-06, 16:20   #48 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 78
Poruka: 4,703
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: CroSoldier
E Bobiću, Bobiću.. nisi ni počeo igrat a već drobiš....
Bobić
index-leglo objektivnosti

nekako imam osjećaj da ekipi koja radi na indexu kao i onima u sportskim novostima jako smeta što se jedan mali klub s Kantride polako uzdiže i postaje ozbiljan ,te se uopće usudi konkurirat dinamu i hajduku čije su sve igračke investicije odlični potezi.pogotovo kad se govori o dinamu i njegovim brazilcima o kojima su već napisani epovi(a također kao ni bobić nisu prismrdili terenu).Indexov izvor iz Beograda je ni više ni manje nego list kurir(srpska inačica story-a,glorije i ostalih sranja u Hrvatskoj-ali ipak je story u odnosu na kurir realizam).
Star 06-02-06, 17:34   #49 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Evo Mali od Krančara bi mogao u Juve... tak vele a sad kaj bu od toga...... evo vam link pa pročitajte....
Star 06-02-06, 17:45   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

Da, Bobic je pregovarao sa Partizanom ali ga je Rijeka uspjela angazirat. sta je tu lose? stvarno ne kuzim zasto neko ima potrebe da ga prikaze u nekom negativnom svjetlu zbog toga?

ili je mozda lose to sto je reko da mu nije vazna nacionalnost suigraca? Ako nije time pokazo da je pravi covjek onda nece nicim...
Zatvorena Tema
Tagovi: 1hnl, lige, petica, transferi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114