Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Transferi (1.HNL i Lige petica) u Sport forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall index-leglo objektivnosti nekako imam osjećaj da ekipi koja radi na indexu kao i onima u ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 06-02-06, 20:03   #51 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 37
Poruka: 1,280
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier
Re: Transferi (1.HNL i Lige petica)

Citat:
Pravi autor: wonderwall
index-leglo objektivnosti

nekako imam osjećaj da ekipi koja radi na indexu kao i onima u sportskim novostima jako smeta što se jedan mali klub s Kantride polako uzdiže i postaje ozbiljan ,te se uopće usudi konkurirat dinamu i hajduku čije su sve igračke investicije odlični potezi.pogotovo kad se govori o dinamu i njegovim brazilcima o kojima su već napisani epovi(a također kao ni bobić nisu prismrdili terenu).Indexov izvor iz Beograda je ni više ni manje nego list kurir(srpska inačica story-a,glorije i ostalih sranja u Hrvatskoj-ali ipak je story u odnosu na kurir realizam).
kompa... pa nemoj tako... Rijeka je prvo klub tvog grada, a kao drugo, nikada nije bila mali klub!
Star 07-02-06, 10:55   #52 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 78
Poruka: 4,703
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

ja ne mislim da je Rijeka mali klub,i znam da nikad nije bila mali klub,ali sam htio reć da je u Hrvatskoj uvriježeno mišljenje da postoje samo 2 kluba(zna se koja)dok su ostali tu samo za popunit mjesto u 1. hnl,pa pogledaj samo SN -o dinamu i hajduku zajedno ima 6-8 stranica hvalospjeva dok svi ostali klubovi stanu na 1-2 stranice..i sad ta jedna "mala" Rijeka se usudi parirat Dinamu i Hajduku te kupovat neke bobice,bosnare itd..
Star 07-02-06, 11:33   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,602
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: wonderwall
ja ne mislim da je Rijeka mali klub,i znam da nikad nije bila mali klub,ali sam htio reć da je u Hrvatskoj uvriježeno mišljenje da postoje samo 2 kluba(zna se koja)
Za menu su to Dinamo i Rijeka, Hajduk tu nikad neče spadati pogotov sa ovakvom upravom kluba kakva ga sad vodi!
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 07-02-06, 15:53   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 25
Poruka: 283
S.B. se izdvaja iz mase

Rijeka je daleko od malog kluba, samo to nekima u HNS-u, Udrugi prvoligaša, i još dosta ljudi sa strane nije jasno!!!!

Ti znaj da Rijeku volim ja,
i više nikoga!!!!
Star 08-02-06, 19:56   #55 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 78
Poruka: 4,703
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Rijeka-Novalja 2:0,Bobićev prvijenac,drugi pogodak djelo Ah. Sharbinija
Star 09-02-06, 00:17   #56 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika liverpool_fan

Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 123
liverpool_fan se izdvaja iz mase

Konačno Bobić zabio nadam se da će zabit i hajduku na prepunoj kantridi!Još ako Dinamo u Nedjelju očekivano pobijedi na poljudu smiješi se hajduku liga za ostanak!
liverpool_fan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 09-02-06, 08:27   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,602
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: liverpool_fan
smiješi se hajduku liga za ostanak!
nije liga za ostanak nego liga za BEDAKA!!
Johnie-Bravo je offline  
Star 09-02-06, 15:39   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 512
Robert se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robert

Balatinac ipak ne ide u Hajduk, nego u St.Gallen
Star 09-02-06, 20:28   #59 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 25
Poruka: 283
S.B. se izdvaja iz mase

izgleda da mu je i ovo sa ST. Gallenom propalo!!
Star 09-02-06, 20:34   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-01-06
Godina: 24
Poruka: 189
Rotterdam se izdvaja iz mase

Ja kao pripadnik Aramade koji sa Rijekom ide svuda..ma koliko mrzio Hajduk ipak ne bih želio da hajduk ne uđe u Ligu za prvaka.Sjećam se prošle sezone i koliko nam je falilo to proljetno gostovanje na Maksimiru.Ipak su utakmice Rijeke s Hajdukom i Dinamom vrhunac sezone (navijačke pogotovo). Zato neka Hajduk uđe..lako ćemo ga onda poniziti..
Rotterdam je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: 1hnl, lige, petica, transferi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114