| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Transferi (1.HNL i Lige petica) u Sport forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall index-leglo objektivnosti nekako imam osjećaj da ekipi koja radi na indexu kao i onima u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| |
| | #52 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,703
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) ja ne mislim da je Rijeka mali klub,i znam da nikad nije bila mali klub,ali sam htio reć da je u Hrvatskoj uvriježeno mišljenje da postoje samo 2 kluba(zna se koja)dok su ostali tu samo za popunit mjesto u 1. hnl,pa pogledaj samo SN -o dinamu i hajduku zajedno ima 6-8 stranica hvalospjeva dok svi ostali klubovi stanu na 1-2 stranice..i sad ta jedna "mala" Rijeka se usudi parirat Dinamu i Hajduku te kupovat neke bobice,bosnare itd..
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #53 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Citat:
| |
| |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Rijeka je daleko od malog kluba, samo to nekima u HNS-u, Udrugi prvoligaša, i još dosta ljudi sa strane nije jasno!!!! Ti znaj da Rijeku volim ja, Ti znaj da Rijeku volim ja, Ti znaj da Rijeku volim ja, i više nikoga!!!!
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| |
| | #55 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,703
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Rijeka-Novalja 2:0,Bobićev prvijenac,drugi pogodak djelo Ah. Sharbinija
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 123
![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Konačno Bobić zabio nadam se da će zabit i hajduku na prepunoj kantridi!Još ako Dinamo u Nedjelju očekivano pobijedi na poljudu smiješi se hajduku liga za ostanak! ![]() |
| |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) izgleda da mu je i ovo sa ST. Gallenom propalo!!
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Transferi (1.HNL i Lige petica) Ja kao pripadnik Aramade koji sa Rijekom ide svuda..ma koliko mrzio Hajduk ipak ne bih želio da hajduk ne uđe u Ligu za prvaka.Sjećam se prošle sezone i koliko nam je falilo to proljetno gostovanje na Maksimiru.Ipak su utakmice Rijeke s Hajdukom i Dinamom vrhunac sezone (navijačke pogotovo). Zato neka Hajduk uđe..lako ćemo ga onda poniziti.. |
| |
![]() |
| Tagovi: 1hnl, lige, petica, transferi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.