| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Treba li sterat Mamica? u Sport forumu; O konjusini Mamiću ne treba uopće raspravljat... |
| Vidi Rezultate Anketa: Dali sterat Mamica iz Dinama? | |||
| DA | | 26 | 68.42% |
| NE | | 12 | 31.58% |
| Glasači: 38. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li sterat Mamica? Citat:
Krivi ste u jednu ruku, a u jednu niste jer ne možete boljeg naći da upravlja gradom, jer treba delati reko bi Bandić ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li sterat Mamica? Citat:
ajme sahasa mržnje i bisa u ovim tvojim rečenicama,taj čovik vam je na čelu dinama ima već 7-8 god i sad vam odjednom počeo toliko smetati,di ste prije bili ponosni purgeri.. vaš problem je što ste na ovaj način (priko tipkovnice) najjači a kad bi ti ili bilo koji od vas s njim ima prilike razgovarati nebi riči rekli jer bi se živi usrali ko i onaj novinar od neku večer u emisiji otvoreno,mamić ga dotuka.. znaš zašto ste vi purgeri krivi,vi ste purgeri krivi što vas je gori najmanje pa vas samim time i najmanje vas se pita,vi kad svatite da vašim gradom upravljaju skoro svi sami hercegovci vi ćete tada mnogo toga razumiti.. ja sam gori studira i upozna sam samo 2,3 purgera ali ona prava,to mi je puuuuno reklo o strukturi vašeg ponosnog grada..meni osobno nesmeta ali tebi očito da!! btw,vi ćete se mamića riješiti kad i iran nuklearnih pogona.. ![]() Citat:
legendo ![]() | ||
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Purger | Re: Treba li sterat Mamica? Citat:
Pošto se smatraš nadprosječno pametnim onda ti ne trebam objašnjavat zašto neću odgovarat i što mislim o tebi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li sterat Mamica? Citat:
ma ja se najmanje obraćam tebi s onim šta sam napisa,to je bilo moje mišljenje na tu temu...mamić nikad neće otići iz dinama a i nije mi najiskrenije ni jasno zašto je sad mamić odjednom kriv za sve,znali ste i prije da nećete u europu i da je seljačina samo takva.. nesmatram se nadprosječno pametnim mada je to tako a šta misliš ti za mene zaboli me qurac jer si mi nikakav faktor u životu,a što misim ja o tebi stalo bi u dvi rečenice jer za nekog ko ima 30god. a ima takve stavove u životu sam o sebi najviše kaže.. | |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
| Purger | Re: Treba li sterat Mamica? Citat:
![]() Evo boldani dio gdje se i mene spominje pa mi kaži još jednom da se u svom postu najmanje obračaš meni... Citat:
Sjedni,2 ![]() Sam sebe sam sad posrao jer sam rekao da se neću udostojit odgovarat na tvoj post... Toliko od mene...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Treba li sterat Mamica? Citat:
Hrvatska je centralizirana država, sve firme (uključujući i većinu dalmatinskih) su registrirane u Zagrebu, i kako očekuješ da će druge županije- gradovi imat dobre klubove, kad im godišnji proračun nije ni blizu Zagrebovom. To ti je ona stara, koliko para - toliko muzike i ništa drugo... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mamica, sterat, treba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.