Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Treba li sterat Mamica? u Sport forumu; O konjusini Mamiću ne treba uopće raspravljat...

Vidi Rezultate Anketa: Dali sterat Mamica iz Dinama?
DA 26 68.42%
NE 12 31.58%
Glasači: 38. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-10-07, 21:38   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,214
mmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki
Re: Treba li sterat Mamica?

O konjusini Mamiću ne treba uopće raspravljat
mmrki je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 09:39   #22 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,568
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke

Mamić je jedna iskompleksirana,nekulturna i neinteligentna seljačina...koju treba vratit u onu pečinu u kojoj se rodio !

Zapravo smo si mi purgeri sami krivi kaj smo dopustili kamenjarcima da nam upravljaju gradom i klubom...

Krivi ste u jednu ruku, a u jednu niste jer ne možete boljeg naći da upravlja gradom, jer treba delati reko bi Bandić
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 11:24   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,832
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Potpisujem post...
Totalni kretenizam su priče da je Mamić stabilizirao klub...zapravo istina je da je stabilizirao klub...ALI SA ČIJIM PARAMA !?!?!?

Mamić je jedna iskompleksirana,nekulturna i neinteligentna seljačina...koju treba vratit u onu pečinu u kojoj se rodio !

Zapravo smo si mi purgeri sami krivi kaj smo dopustili kamenjarcima da nam upravljaju gradom i klubom...

ajme sahasa mržnje i bisa u ovim tvojim rečenicama,taj čovik vam je na čelu dinama ima već 7-8 god i sad vam odjednom počeo toliko smetati,di ste prije bili ponosni purgeri..
vaš problem je što ste na ovaj način (priko tipkovnice) najjači a kad bi ti ili bilo koji od vas s njim ima prilike razgovarati nebi riči rekli jer bi se živi usrali ko i onaj novinar od neku večer u emisiji otvoreno,mamić ga dotuka..
znaš zašto ste vi purgeri krivi,vi ste purgeri krivi što vas je gori najmanje pa vas samim time i najmanje vas se pita,vi kad svatite da vašim gradom upravljaju skoro svi sami hercegovci vi ćete tada mnogo toga razumiti..
ja sam gori studira i upozna sam samo 2,3 purgera ali ona prava,to mi je puuuuno reklo o strukturi vašeg ponosnog grada..meni osobno nesmeta ali tebi očito da!!
btw,vi ćete se mamića riješiti kad i iran nuklearnih pogona..

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
Krivi ste u jednu ruku, a u jednu niste jer ne možete boljeg naći da upravlja gradom, jer treba delati reko bi Bandić

legendo
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 12:50   #24 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,889
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ajme sahasa mržnje i bisa u ovim tvojim rečenicama,taj čovik vam je na čelu dinama ima već 7-8 god i sad vam odjednom počeo toliko smetati,di ste prije bili ponosni purgeri..
vaš problem je što ste na ovaj način (priko tipkovnice) najjači a kad bi ti ili bilo koji od vas s njim ima prilike razgovarati nebi riči rekli jer bi se živi usrali ko i onaj novinar od neku večer u emisiji otvoreno,mamić ga dotuka..
znaš zašto ste vi purgeri krivi,vi ste purgeri krivi što vas je gori najmanje pa vas samim time i najmanje vas se pita,vi kad svatite da vašim gradom upravljaju skoro svi sami hercegovci vi ćete tada mnogo toga razumiti..
ja sam gori studira i upozna sam samo 2,3 purgera ali ona prava,to mi je puuuuno reklo o strukturi vašeg ponosnog grada..meni osobno nesmeta ali tebi očito da!!
Neću se uopće udostojit odgovorit na ovaj tvoj post !
Pošto se smatraš nadprosječno pametnim onda ti ne trebam objašnjavat zašto neću odgovarat i što mislim o tebi

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 13:00   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,602
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Ma nabijem ja na kurac i Mamića i njegovu agenciju
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 13:28   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,832
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Neću se uopće udostojit odgovorit na ovaj tvoj post !
Pošto se smatraš nadprosječno pametnim onda ti ne trebam objašnjavat zašto neću odgovarat i što mislim o tebi

ma ja se najmanje obraćam tebi s onim šta sam napisa,to je bilo moje mišljenje na tu temu...mamić nikad neće otići iz dinama a i nije mi najiskrenije ni jasno zašto je sad mamić odjednom kriv za sve,znali ste i prije da nećete u europu i da je seljačina samo takva..
nesmatram se nadprosječno pametnim mada je to tako
a šta misliš ti za mene zaboli me qurac jer si mi nikakav faktor u životu,a što misim ja o tebi stalo bi u dvi rečenice jer za nekog ko ima 30god. a ima takve stavove u životu sam o sebi najviše kaže..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 14:00   #27 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,889
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
ma ja se najmanje obraćam tebi s onim šta sam napisa,to je bilo moje mišljenje na tu temu...mamić nikad neće otići iz dinama a i nije mi najiskrenije ni jasno zašto je sad mamić odjednom kriv za sve,znali ste i prije da nećete u europu i da je seljačina samo takva..
nesmatram se nadprosječno pametnim mada je to tako
a šta misliš ti za mene zaboli me qurac jer si mi nikakav faktor u životu,a što misim ja o tebi stalo bi u dvi rečenice jer za nekog ko ima 30god. a ima takve stavove u životu sam o sebi najviše kaže..
Ako sam ti nikakav faktor u životu kaj mi se onda obračaš uopće !?

Evo boldani dio gdje se i mene spominje pa mi kaži još jednom da se u svom postu najmanje obračaš meni...

Citat:
Sahasa mi je nick na ovom forumu...purger jesam...prema tome provlači me se kroz cijeli tvoj post....

Sjedni,2

Sam sebe sam sad posrao jer sam rekao da se neću udostojit odgovarat na tvoj post...
Toliko od mene...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 15:44   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 318
rudinho se izdvaja iz mase

a naravno da je dalmatincima drago da mi imamo mamica jel da ga nemamo bi dinamo bio jos tri puta jaci...i bjezao svima po 30 bodova
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 16:37   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: rudinho Pogledaj Poruke
a naravno da je dalmatincima drago da mi imamo mamica jel da ga nemamo bi dinamo bio jos tri puta jaci...i bjezao svima po 30 bodova
Dinamo ima grad Zagreb i Bandića, koji je odlučio izdašno iz gradskog proračuna sponzorirat klub, a ne Mamića! To šta Bandić - Mamić kombinacija krade iz proračuna vašeg grada tebi očito puno ne smeta.

Hrvatska je centralizirana država, sve firme (uključujući i većinu dalmatinskih) su registrirane u Zagrebu, i kako očekuješ da će druge županije- gradovi imat dobre klubove, kad im godišnji proračun nije ni blizu Zagrebovom. To ti je ona stara, koliko para - toliko muzike i ništa drugo...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 17:29   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 967
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Ne!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mamica, sterat, treba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114